2000 nudistiga kruiisil käinud abielupaar jagab värvikaid muljeid: see avas täielikult meie silmad

Naine
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Kahenädalasel nudistide kruiisil käinud abielupaar jagab oma ülevoolavalt häid muljeid ja selgitab, miks on alastioleku harrastus mõnus elustiil ja kui vabastav on oma keha tõeliselt aktsepteerida.

47-aastane Helen Berriman ja tema kallim Simon otsustasid oma esimese ühise puhkuse veeta nudistide kruiisil. Kahe nädala pikkune reis muutis paari suhtumist nudismi veelgi loomulikumaks ja paremaks. Helen kinnitas, et teiste nudistide sõbralikkus ja lahke olek on teda vaimselt aidanud ning ta aktsepteerib nüüd oma keha sellisena, nagu ta on. «Mul on ainult üks nahk ja kuigi see mõnest kohast veidi ripub, sobib see mulle paremini kui mistahes teksad,» kiitis ta The Sunile.

Helen oli enne oma abikaasa Simoniga kohtumist tegelikult üldse naturismi ja nudismi vastu. Tänu abikaasale mõtles ta aga ümber ning alasti eluviis aitas tal kompleksidest üle saada ja oma keha tundma ning armastama õppida. 

Mitte kõige tavalisema kruiisi laev väljus Florida osariigist Tampa linnast ja peatus eri Kariibi mere piirkondades, näiteks Dominikaani Vabariigis, Bahama saartel ja Antiguas. Naise sõnul on üllatav, kuidas tema elu pärast seda reisi muutus. Ta sai reisil esimese alasti ratsutamise kogemuse, sooritas vabastavalt riieteta benji-hüppe ja külastas esimest korda Antigua nudistide randa. 

Ta oli ka vaimustatud oma elustiilikaaslaste loomulikust käitumisest ja muretust ellusuhtumisest. «Varem võrdsustasin alastust seksi ja seksuaalsusega, kuid nüüd on mu suhtumine sellesse täielikult muutunud. Naturismis ei vaata keegi sind kui objekti ja keegi ei irvita su üle. Vestluspartnerid vaatavad sulle otsa, mitte ei räägi sinu rindadega. See on nii normaalne ja mugav.»

Loomulikult olid 2000 reisijaga kruiisil ka omad reeglid, kuid need polnud kuigi ranged. Külalised võisid olla alasti kogu laevas ja kõikidel aladel, välja arvatud söögisaalides. Ühes kohvikus võis ilma riieteta olla, aga siis tuli toolile panna rätik. Samuti paluti reisijatel riidesse panna, kui nad läksid mõnes külastatavas sadamalinnas maale. 

Helen ja Simon tõid esile veel ühe toreda nüansi, mis nudistina reisimisega kaasneb: «Peaaegu midagi pole vaja kaasa pakkida,» naeris naine. «Käisime kahekesi ära ühe ühise kohvriga.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles