BEACH GRIND 2023 4 õppetundi suvepealinna kuumimalt festivalilt

Copy
Beach Grind 2023.
Beach Grind 2023. Foto: Taavi Sepp

Eelmisel nädalavahetusel toimus Pärnus «Beach Grind 2023», mis oli selle suve üks oodatumaid festivale. Üritust külastas ka sisulooja Maria Rannaväli, kes andis oma taskuhäälingus «Rannaväljaanne» ülevaate nädalavahetuse eredamatest seikadest. 

Koos oma parima sõbrannaga istusime seekord mikritega minu magamistuppa maha, et arutada kõike põnevat, mis Pärnus juhtus. Alustasime meeldejäävatest ning küllaltki kummalistest kohtumistest jälgijatega ning Eesti meelelahutuse koorekihi kuumimast draamast, ja jõudsime jutu käigus omadega purjus eestlaste ning isegi nikotiinisõltuvuseni välja. Võivad tunduda karmid teemad, kuid arutasime kõike läbi paraja huumoriprisma ning proovisime luua hea pildi ka neile, kes üritust ise ei külastanud.

Otsustasin teile siia kokku panna meie parimad nipid suvisteks festivalideks või niisama suuremateks pidudeks suvisel ajal.

Õige seltskond = õige mõtteviis!

Olen omal nahal kogenud, et inimesed, kellega end (eriti peomeeleolus) ümbritsed, mõjutavad sind väga suurel määral. Olgu see kas hea tuju üleval hoidmisega, halbadest harjumustest hoidumisega või hoopis õigel hetkel piiri pidamise ning kojuminekuga. Seega teed endale suure teene, kui valid enda ümber head inimesed ning see kehtib tegelikult kogu elu igas olukorras.

Eelista mugavat riietust!

Tean omast käest kui suur võib olla kiusatus kohelda festivali kui moe-show'd ning ega selline mõtteviis kuidagi halb olegi. Samas olen jõudnud ise ametlikult faasi, kus eelistan mugavust iga kell väljanägemisele (seda kõike muidugi mõistuse piires) ning soovitan hea festivalikogemuse saamiseks seda sinulgi. Normaliseerime tavariietes festivalidel käimist ja säästame sellega loodust, rahakotti ning iseenda närve.

Naudi hetke!

Kuigi kiusatus üritusel igast hetkest pilte ja videoid teha on suur, siis mõnikord annab kogemusele palju rohkem juurde, kui sa ei muretse liialt jäädvustuste pärast, vaid oled selle asemel hoopis hetkes päriselt kohal.

Beach Grind 2023
Beach Grind 2023 Foto: Taavi Sepp

Prioritiseeri head und!

Telgis või lageda taeva all magamine on kindlasti omaette kogemus (sel nädalal toimuvale I Land Sound festivalile minevad inimesed kindlasti nõustuvad selle lausega), kuid kvaliteetne uni on minu meelest tähtsam ning tasub leida endale koht, kus head und ka võimalik saada on. Meie huvitava ööbimiskoha kohta Pärnus saad episoodist täpsemalt kuulda ka!

Muidugi käib kõikide nende nippide juurde ka iseenesestmõistetav soovitus pidada kõigega piiri ning olla tähelepanelik ka oma sõprade osas, et neidki vajadusel aidata. 

Nippidest siis nii palju, kuid kui tahad kuulda detailsemalt, milline see vaatepilt Pärnu tänavatel nädalavahetusel oli ning kuidas meie kogemus Beach Grindil kulges, siis kuula «Rannaväljaande» uut episoodi SIIT.

Maria taskuhäälingu «Rannaväljaanne» kõiki osi saad kuulata Spotifys, Apple Podcasti platvormil ja portaalis Postimees Naine.

«Rannaväljaanne» ilmub sel suvel koostöös Postimees Naisega kolm korda kuus kolmapäeviti. Maria on saate kohta öelnud järgmist:

«Olen võtnud kinnisideeks teha parimat podcast'i 20ndates noorele (nagu mina!), kelle tassi ainult meelelahutusega ära ei täida ja kes naudib lisaks naljale ka veidi asjalikumat juttu, milleks saan inspiratsiooni nii oma isiklikust elust, sotsiaalmeediavaldkonnast, kus olen nüüd juba mõnda aega tegutsenud, aga ka ülikoolist ajakirjandust õppides. Teisisõnu jagan siin kõike, millest ise ühes arutlevas taskuhäälingus kuulda tahaksin, ja palvetan, et ka teile meeldib :D Iga mõne aja tagant võtan end kokku, lükkan ärevuse nurka ja kutsun siia külalisi ka… ausalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles