ARST ÕPETAB See lihtne nipp hoiab bikiinipiirkonna siidiselt siledana

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Mingil veidral põhjusel on kehakarvadest rääkimine paljude silmis veel tabuteema, kuigi meil on kõigil need olemas. Ilmselgelt on iga inimese enda asi, kas ta soovib oma häbemekarvu eemaldada või mitte, aga kui kavatsete raseerida, siis miks mitte teha seda õigesti?

Regulaarne karvade eemaldamine eemaldab ka surnud naharakud ja bakterid, mis võivad poore ummistada ning põhjustada vistrikke ja komedoone. Korrapärane koorimine aitab hoida naha tervena.

Diplomeeritud õde ja ämmaemand Heather Helton, kes on naiste tervisega tegelenud üle 19 aasta, jagab oma 100 000 jälgijaga TikToki kontol näpunäiteid paljudel teemadel, alates seksuaaltervisest kuni raseduse ja sünnituseni. Pärast küsimuste laviini häbemekarvade ja nahaärrituste kohta otsustas ta teha video, mis on saanud juba üle 5,3 miljoni vaatamise, vahendab MamaMia.

Seega, kuidas korrektselt häbemekarvu raseerida?

1. samm: lõigake kääridega karvad lühemaks

Kui te pole kunagi varem raseerinud või vohab teil allpool nagu Eedeni aias, siis ilmselt peate karvu natuke kärpima. Piisab küünekääridega piiramisest.

2. samm: kasutage sooja vett ja seepi

Järgmisena minge sooja duši alla. See aitab häbemekarvu pehmendada: need kipuvad olema jämedamad kui muud kehakarvad. Peske piirkonda tavalise seebiga, milles pole parfüüme ega värvaineid. See aitab eemaldada nahalt mustuse ja bakterid.

3. samm: koorige piirkonda

Koorimine aitab eemaldada surnud naharakud ja saada parema tulemuse raseerimisel. Parim on tavaline koorija, kuid see sõltub ka sellest, mis igale inimesele enim sobib.

4. samm: kasutage meeste raseerijat

Nüüd kandke piirkonda habemeajamiskreemi ja hakake raseerima lühikeste liigutustega karvakasvu suunas, kindlasti mitte vastupidi. Pidage meeles, et žiletti tuleb iga liigutuse vahel loputada. Kui te ei tea, millist raseerijat kasutada, siis meeste raseerija töötab tavaliselt kõige paremini. Kasutage kindlasti teravat tera ja proovige vältida sama ala korduvat raseerimist, kuna see võib põhjustada ärritust.

5. samm: lõpetage nõiapuuveega

Nahaärrituse vältimiseks soovitab Helton lõpetuseks tupsutada piirkonda nõiapuuveega. Nõiapuu aitab ilmselt põletikku vähendada, kuid olge ettevaatlik, sest see võib sisaldada eri koguses alkoholi. Veenduge, et selle sisaldus oleks 14 protsenti või vähem.

Kui teil tekivad siiski pärast raseerimist punnid, soovitab Helton kanda piirkonnale õhukese kihi üheprotsendilist hüdrokortisoonikreemi. Laske sellel kuivada, seejärel jätkake oma tavapärase dušijärgse nahahooldusega, niisutades nagu tavaliselt.

Ja voilà! Siidiselt sile ja konarusteta tulemus.

Vaata videost järele:

@amodernmidwife ♬ original sound - Jasmine Carter

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles