NUTA VÕI NAERA «Ta ema jättis mu maha.» Naised jagavad kõige veidramaid viise, kuidas mehed on neid maha jätnud

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Foto: Pilt on illustreeriv.

Suhtes olemine on raske ja nõuab palju pühendumist mõlemalt poolelt, kuid halb lahkuminek on veelgi raskem. Eriti siis, kui sa ei osanud seda aimata või vähemalt ootasid veidi kaastunnet enne lahti laskmist. Naised jagasid kukalt kratsima panevaid lugusid kõige veidramatest viisidest, kuidas neid on maha jäetud.

Triin

«Ta andis mulle hommikul tööle minnes musi, pärastlõunal saatis sõnumi, et tema poolt on kõik. Kõige naeruväärsem oli see, et kui küsisin, mis juhtus, ütles, et ta absoluutselt ei talu, et kass on paar korda mänguhoos üle diivanilaua hüpanud.»

Pille

«Üks kutt, kellele tegi haiget, et ma palusin meie suhet aeglaselt võtta, pabistas kuu aega, siis otsustas mind sõbrapäeval õhtusöögile viia, ilmus kohale poolteist tundi hiljem ja isegi ei vabandanud. Ma ei rääkinud palju ja kui arve tuli, kõhkles ta maksmises ja kõndis välja, maksmine jäi minu peale. Kogu asi oli mõtestatud nii, et ta jätab mu maha, mitte vastupidi. Siis umbes kuue kuu pärast hakkas ta mulle aasta jooksul igal neljapäeval sõnumeid saatma. Mitte kunagi ei kutsunud mind välja, vaid ütles alati midagi veidrat, näiteks: «Hei, ma nägin oravat ja sa tulid mulle meelde», «Hei, kas sa tead president Obamat?» Siis kutsus ta mind välja… esimesel aprillil. Jah, naljana.»

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Nicoleta Ionescu/shutterstock

Anonüümne

«Mu tolleaegne poiss-sõber kadus päevapealt mu sotsiaalmeediast ära. Mõni kuu hiljem sain tema emalt Facebooki sõnumi poja nimel, et mind jäetakse maha. Haletsusväärne.»

Kersti

«Üks kutt, kellega ma isegi ei teadnud, et käin, jättis mu maha. Meil oli ainult üks ühine õhtusöök olnud. Me sõnumeerisime vaid loetud korrad ja need sõnumidki olid lakoonilised. Pärast paari kuud tuli mu telefonile pikk sõnum, kus ta ütles, et ta peab mu maha jätma. Me olime mõlemad kolmekümnendate lõpus…»

Anonüümne

«Olime endise kaaslasega koos olnud peaaegu kaks aastat, kui ta abiellumise idee välja käis. Ta ütles, et meil on õige aeg, ja sai isegi teise töökoha, et sõrmuse jaoks raha koguda, ja tal oli suur plaan mulle abieluettepanek teha. Paar päeva enne minu 30. sünnipäeva ütles ta, et pole veel valmis ja loetles põhimõtteliselt kõik minu vead, miks minuga mitte abielluda, ja kui ma ärritusin, otsustas ta peaga mu seina sisse augu lüüa.»

Elizaveta

«Mu kunagine poiss-sõber andis hetk enne esmakohtumist tema vanematega teada, et ta jätab mu maha. Nii ma siis istusin kolm tundi tema ja ta vanematega laua taga. Hiljem läksin bussiga koju.»

Julia

«Käisin paar kuud kohtamas ühe mehega. Meil oli tore. Ühel nendest kordadest tegin temast ja ta koerast pilti. Pilt osutus nii heaks, et paar päeva hiljem saatis mu sõber mulle temast kuvatõmmise, kus ta kasutas sedasama pilti oma kohtinguäpi profiilil.»

Anonüümne

«Me olime koos olnud juba kaks ja pool aastat. Rääkisime juba järgmistest sammudest. Ühel päeval läksime tema ettevõtte piknikule, kus ta tutvustas mind kõikidele oma kolleegidele kui oma tüdruksõpra. Seejärel läksime sõpradega välja õhtusöögile ja kinno, kus ta käitus täiesti normaalselt, kui mitte tavapärasest isegi sõbralikumana. Samal õhtul voodis lamades hakkas ta rääkima, et ta on mõelnud juba paar kuud, et meie suhe ei lähe talle enam korda.»

Anonüümne

«Mu endine kallim ja mina olime käinud umbes kuus kuud. Asjad olid suurepärased... arvasin ma, kuniks ühel õhtul tuli ta mulle külla, me seksisime ja kohe pärast lõpetamist jättis ta mu maha. Ei mingit selgitust peale selle, et tema arvates me lihtsalt ei sobi. Nagu poleks ta seda enne seksi teadnud?!»

Harriet

«Mu sõber käis ühe kutiga kohtamas juba pikemat aega. Ühel päeval jõudis ta postkasti pulmakutse kuti pikaajaliselt kihlatult.»

Anonüümne

«Kohtusime kohtinguäpis. Käisime ühel õhtusöögil, mis oli okei, kuid kuidagi ebamugav. Teine kohting oli ka veider: ta tahtis mind suudelda, aga ma ei soovinud sel hetkel. Pärast seda me ei rääkinud. Eh, ikka juhtub. Ma unustasin selle ja läksin oma vallaliseeluga edasi. Kümme kuud oli möödunud, kui ma sain temalt sõnumi:

«Ma näen, et te ei valeta enam oma vanuse kohta. Millegi muu kohta tahate ka tõe ära rääkida?»

«Mida!?» küsisin vastu.

«Teie profiil ütleb, et olete praegu 30.»

«Jah, sest kümme kuud on vahepeal möödunud ja ma olen nüüd 30. Enne seda oli kirjas 29. Nii vanus käibki?»

«Noh, ma ei saa kohtamas käia kellegagi, kes valetaks millegi nii isikliku kohta. Pean ära lõpetama.»

«Millal me üldse alustasime?»

Lood pärinevad BuzzFeedist, TheThingsILearnedFromist ja MamaMiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles