PILK PEALE! Eesti räppar Tommy Cash ületas Pariisi moenädalal uudiskünnist: kas ta on alasti?

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Tommy Cashi ennekuulmatu õhtusöögilaua riietus, mida ta kandis Doublet Menswear'i show esireas.
Tommy Cashi ennekuulmatu õhtusöögilaua riietus, mida ta kandis Doublet Menswear'i show esireas. Foto: JM HAEDRICH/SIPA/SCANPIX

Oma põnevate moevalikute poolest tuntud räppar Tommy Cash tegi terava lükke ja läks moeetendusele väga ekstravagantses ülikonnas. 

Räppari, moekunstniku ja tantsijana tuntud Tommy Cash ületas järjekordselt uudiskünnist, püüdes moeshow'l enam pilke, kui uut rõivakollektsiooni esitlevad modellid. 

Ühiskonnakriitiliselt ja satiiriliselt kandis Tommy Cash Jean Paul Gaultieri moeetenduse publiku seas istudes ülikonda, mis imiteeris alasti mehekeha. Ülikonnalt ei puudunud rinnanibud, kõhulihased ega musklis biitsepsid. Eemalt tundus, et mees on alasti, kuid lähemalt vaadates selgus siiski, et tegu on omapärase ülikonnaga. Pintsaku alla oli räppar sobitanud valge särgi ning musta lipsu. 

Loova kujutlusvõimega mees sattus oma ülikonnaga tähelepanu keskpunkti oma Instagrami videoga, milles ta näitas lähemalt oma tegevust moeshow ajal. Ta sõi suurest purgist mõõtekopsikuga valgupulbrit ja pakkus seda enda kõrval istunud mõjuisikule Emma Chamberlainile, võimles punase kummilindiga ning tegi harjutusi hantlitega. 

Kommenteerijad ei olnud ühes paadis. Oli neid, kes pidasid Cashi absoluutselt geniaalseks, aga oli ka neid, kes ohkisid, et mees varastas show ning käitus lavalolijatele mõeldes kohatult. "Kuidagi nõme on teiste moeetendusel kogu tähelepanu endale tõmmata." 

Välismeedias nimetas näiteks Buzzfeedi portaal Tommyt väga usutavas ja New York Post nimetas pilkupüüdvat ülikonda silmapetteks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles