ARMSAD FOTOD Victoria ja David Beckham tähistasid 24. pulma-aastapäeva

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Victoria ja David Beckham 20 aastat tagasi.
Victoria ja David Beckham 20 aastat tagasi. Foto: imago/Rideaux-PicturePerfect/Scanpix

David ja Victoria Beckham tähistasid oma 24. pulma-aastapäeva ning postitasid selle puhul sotsiaalmeediasse südamlikud pühendused ja fotod.

Paar meenutas seda erilist päeva 24 aastat tagasi, meenutades samas ka armastust, mida nad teineteise vastu praegu tunnevad.

48-aastane David Beckham postitas foto endast ja oma kallimast Victoria Beckhamist, kummalgi käes koerakutsikas. «Sel päeval 04.07.99, 24 aastat ja see teekond jätkub,» kirjutas David foto allkirjaks. «Parim abikaasa, ema ja joomispartner (enamus ajast). Ilusat pulma-aastapäeva, ma armastan sind nii väga,» jätkas ta.

Ka teised kuulsused tähitstasid paariga koos rõõmu, soovides neile postituse alla kuhjaga õnne. «Palju õnne minu lemmikpaarile maailmas,» kirjutas näitlejatar ja Victoria parim sõbranna Eva Longoria. «Nii ilus,» kirjutas Ameerika laulja ja näitlejatar Alyssa Milano

Ka Victoria postitas Instagrami südamlikud fotod, jagades nii vanu kui uusi mälestusi. «Ikka veel käest kinni hoides ja endiselt naerdes (sinuga koos mitte ainult sinu üle),» kirjutas Victoria oma postituse pealkirjaks. «Ma armastan sind nii väga.»

Victoria postitas ka tagasivaate oma 24 aasta tagusest pulmapäevast, kus paar lõikas oma tseremoonial lahti ülisuurt puuviljatorti. 

Kakskümmend neli aastat abielu ja Beckhamitel jätkub silmi ikka veel ainult teineteise jaoks. Paaril on kokku neli last, vahendab People.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles