MIDA SINA ARVAD? 5-aastase poisi Titanicu-teemaline sünnipäev tekitas vastakaid arvamusi

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Alati on tore korraldada oma lapsele tema valitud teemapidu. Nii saavad nad kasutada oma fantaasiat ja lapsevanemad saavad nende huvidest osa võtta. Üks väike poiss lasi oma kujutlusvõime lendu ja soovis pidu teemal, mis on tekitanud paljudes inimestes vastuolulisi tundeid.

Nimelt soovis viieaastane poiss Titanicu-teemalist sünnipäevapidu, kus külalistele jagati punaseid ja siniseid kingikotte - ühel olid katastroofist eluga pääsenud ja teisel uppunud. Poisi ema Anyssa jagas fotosid sünnipäevapeost oma TikToki kontol. Näiteks oli seal arbuus, millest voolas välja igasugu puuvilju, et see näeks välja nagu uppunud laev. Anyssa lisas ka pilte oma poja kingikottidest, mis olid värvikoodidega tähistatud. Sinised kotid tähistasid reisijaid, kes oli ellu jäänud, ja punased uppunuid.

@thescallywagfam Replying to @Jessie #titanic #titanicbirthday #titanicmovie #fyp #fypシ #violetjessop ♬ оригинальный звук - RMS Titanic

Kingikotil olid reisijate pildid, nende nimi, sünnipäev, viimane elukoht, piletinumber ja isegi põhjus, mis reisija oli tookord Titanicu pardale läinud. Peol oli ka Titanicu-kujuline piñata, Titanicu pildiga tort ja sünnipäevalaps oli riietanud ennast kapteniks Edward John Smithiks, kes koos laevaga põhja läks. Ilmselge, et see poiss oli oma peo planeerimiseks tohutult vaeva näinud.

@thescallywagfam Replying to @MotherofMunchlax #titanic #birthdayparty #fyp #fypシ ♬ original sound - The Scallywag Mama

Paljud toetasid küllalt kummalisel teemal peetud sünnipäevapidu, teised jagasid, et nendelgi oli lapsepõlves kinnisidee Titanicu suhtes. Kiideti ka vaeva, mida oli nähtud peodetailidega.

LOE KA: MÜÜDID TITANICU UPPUMISE KOHTA 〉 Kas kõik ikka juhtus nii, nagu me arvame?

Kuid oli ka neid, kes leidsid, et on täiesti lugupidamatu kasutada tohutut katastroofi ära, et teha selleteemaline rõõmus pidu. 

Oluline on aga mainida, et sageli tulevad teistsugused sünnipäevaideed lastelt, kellel on autismispektri häire, ATH või muul põhjusel väga spetsiifilised huvid ja kinnisideed. Lapsevanemad peaksid sel juhul tulema mingi maani vastu, et laps tunneks, et temaga arvestatakse ja temast hoolitakse, vahendab YourTango.

Vaata rohkem pilte sünnipäevast SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles