Naiste garderoobi põhitooted, milleta Eesti kliimas hakkama ei saa

Kaup24
Copy
Foto: © Dean Drobot via canva.com

Neljal aastaajal on oma võlu. Selleks, et saaksid igast aastaajast võtta kõike, on vaja ilmastikule vastavaid riideid. Muutuvad aastaajad ja muutlik ilmastik dikteerivad meie garderoobi ja selleks, et sul oleks kergem, oleme pannud kokku nimekirja moetoodetest, mis peaksid olema iga naise garderoobis, et olla sobival riietatud iga ilmaga.

Moodsad ja ilmastikule vastavad saapad

Naiste saapad pole mitte ainult stiilsed, vaid ka praktilised. Saabas on hea jalanõu, mida saab kanda pea iga ilmaga. Talveks on küll vajalikumad soojemad naiste saapad, kuid kevadest sügiseni saab samade saabastega hästi hakkama. Jah, seda ka suvel. Kanna tanksaapaid valge pitskleidi või teksaseelikuga ja loo tõeliselt šikk suvestiil.

Sinu garderoobis võiksid olla vähemalt kahed naiste saapad. Üks paar õhemaid ja teine paar paksemaid, mis on mõeldud talvekülmadega õues käimiseks. Kui sa armastad aktiivseid vabaajategevusi, siis võivad sulle kuluda ära ka sellised naiste saapad, mis on mõeldud liikumiseks ja matkamiseks. Arvesta saabaste ostmisel ilmastiku ja enda soovidega ning eelista kvaliteetseid materjale ja brände. Ära unusta saabaste eest õigesti hoolt kanda, kui sa ei tea täpselt, kuidas seda teha, siis tutvu siit lähemalt. Kaup24 ja Hansapost toob sinuni mitmesugused maailmas tuntud kaubamärgid, kelle valikust saad valida välja oma uued lemmikud naiste saapad. Mine heida pilk peale!

Ilmastikukindel parka tuule ja vihma vastu

Õues liikumise võib kiiresti muuta väga ebameeldivaks vale riietus. Seda eriti kui puhub tugev ja jahe tuul ning õues sajab tugevat vihma. Trotsi ilma õige riietusega ja lisa oma garderoobi parka, mis hoiab sind külma, tuule ja vihma eest. Parka on hea valik tänu oma disainile: pikem kui jope, aga lühem kui paljud mantlid, mis muudavad sellega liikumise mugavaks. Mainimata mugavust, mille tagab kapuuts. Vali paksem voodriga parka külmemateks ilmadeks ja vihmakindel sügis- ja kevadpäevadeks. Kanna seda iga päev, kodust tööle minnes kui ka töölt sõpradega kohtumisele liikudes. Veendu alati, et välja valitud parka oleks sulle sobivas suuruses ja et see oleks piisavalt ilmastikukindel ja -sobilik selleks hooajaks, mille jaoks sa seda ostad. Ära unusta ka oma last ja leia tallegi vihma- ja muu ilmastikukindlad riided, et saaksite koos loodust avastada.

Erinevad kihid, mis hoiavad sind soojas

Kihiline riietus on võtmetähtsusega külmade ja niiskete ilmade korral. Loo soojad kihid jope alla, jäädes siiski stiilseks. Vali soojad villased kampsunid ja kardiganid. Kanna koos teksadega kergelt oversize lõikeid, vali seeliku peal kandmiseks eest nööpidega kampsun ja kanna nende all toppe või T-särke, kui selleks peaks olema vajadus. Soojad riided võivad olla stiilsed, vali lõiked ja värvid, mis istuvad sinu garderoobi teiste riiete värvide ja stiilidega, et saaksid neid kanda pea kõigega, mis sul juba olemas on.

Need on mõned tooted, mis võiksid kindlasti sinu garderoobis olla. Eelista kvaliteeti ja ajatuid lõikeid, et saaksid neid kanda mitmeid aastaid ja moehooaegasid.

Copy
Tagasi üles