STILIST JAGAB NIPPI Kuidas kanda valgeid riideid nii, et pesu ei paistaks?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Millal siis veel valgeid riideid kanda, kui mitte suvel! Küll aga on ilmselt igaüks silmanud tänaval foori taga oodates kahetsusväärset vaatepilti: eesseisja valgest pükskostüümist kumab läbi erkroosa pesu. Stilist jagab lihtsat nippi, kuidas kanda valgete rõivaste all pesu nii, et seda näha poleks.

Stilist Montserrat Varela sõnul teevad paljud naised valgeid või õrnalt läbipaistvaid riideid kandes ühe lihtsa ja loogilise vea – kannavad rõivakomplekti all värvilist või valget pesu. Kuigi tugeva kanga all ei pruugi valge pesu paistma jääda, on õhematest riietest seda kohe läbi näha. Naine tõi näiteks Hailey Bieberi, kes on mitmel korral kaamerasilma ette jäänud valge kleidiga valget pesu kandes.

Selle asemel soovitab Varela soetada endale nahavärvi pesu, sest see ei jää ka õhema riietuse alt paistma. «Jälgige nahavärvi pesu ostma minnes, et see oleks enam-vähem teie nahatooniga sarnases toonis, ehkki kui identset tooni poodidest ei leia, ei ole sellest ka midagi,» rääkis stilist. Lisaks võib nahavärvi pesust ka teist värvi õhukeste riiete all kasu olla.

@itsmontserratvarela Best underwear with white clothes #fashionhacks #styleadvice #greenscreen ♬ original sound - Montserrat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles