VIDEO Imikuga peole läinud naine sai netirahva käest pragada

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikTokist / @Margofifa

33-aastane Margo Marsden sünnitas eelmisel aastal tütre Gabby. Ei läinud palju aega mööda, kui naine pidusid igatsema hakkas, mistõttu lendas ta oma imikuga Ibiza rannapeole.

Gabby sai enda esimese klubikogemuse päikselisel peosaarel, olles ise vaid neljakuune. Vaatamata netirahva hoiatustele, et beebiga ei tasuks rannaklubisse minna, teatas Margo Daily Starile, et neil oli seal väga lõbus. Tiktokist on näha, et värske ema külastas Playa d'en Bossa kaldal asuvat rannaklubi Nassau, vahendab Daily Star.

Osa Tiktoki rahvast pidas naise otsust enda laps nii varakult klubisse viia lahedaks, ent leidus ka neid, kelle meelest see nii hea mõte pole. «See võib ju temale hea vaheldus olla, aga nii ere päike ei mõju neljakuusele hästi,» hoiatas üks kasutaja.

Naine selgitas, et Gabby armastab muusikat ja pidusid ning on elus juba palju reisinud, seega on ta ka päikesega harjunud. Ühendkuningriigis sündinud laps on külastanud oma esimese eluaasta jooksul juba 12 riiki – ta on käinud Norras, Hispaanias, Taanis, Portugalis, Venemaal, Kasahstanis, Bahreinis, Jordaanias, Tais, Araabia Ühendemiraatides ja Saudi Araabias, millest viimasesse kolib pere aasta lõpus elama.

@margofifa 🥳 #ibiza #babygirl #babytok #partygirl #babiesoftiktok #cutebaby #babydance #partybaby #fyp #viral #infant #mybaby #cute ♬ Young Folks - Shindig Society

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles