Kris Jenneri ülestunnistus: jõin iga päev viina, et kuue lapsega hakkama saada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kim Kardashian avaldas esmaspäeval Itaalia Vogue'ile, et on lapsevanemaks saades oma ema veel rohkem austama hakanud. Kris Jenner on üles kasvatanud kuus last ja teinud seda osa ajast täiesti üksi. Kim paljastas, et tema ema edukaks lapsevanemaks olemise saladus on lihtne: juua üks pits viina päevas!

Tõsielustaar Kim, kellel on endise abikaasa Kanye Westiga neli last, tunnistas, et uurib emalt sageli, kuidas ta pideva kaosega hakkama sai, kui tema ja õed-vennad Kourtney, Khloe, Rob, Kendall ja Kylie lapsed olid. «Mis muul põhjusel ma su arvates igal õhtul kell viis viina jõin?» küsis Kris Kimilt vastu.

Kim otsustas pärast seitse aastat kestnud abielu räppar Kanye Westist lahutada. Eksabikaasad kasvatavad siiani mõlemad oma nelja last: kümneaastast Northi, seitsmeaastast Sainti, viieaastast Chicagot ja nelja-aastast Psalmi. Nelja lapse üksinda kasvatamisest rääkides tunnistas 42-aastane Kim, et tundis meeletut kergendust, kui leidis lastele abistavad hoidjad. «Olen hoolivate lapsehoidjate eest tänulik, aga lõppude lõpuks küsivad lapsed ikkagi ema järele. Ema on see, kes lahendab kõik probleemid ja loob lastele turvalise keskkonna,» rääkis ta Vogue'ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles