ARMSAD FOTOD Lindsay Lohan avaldas enda esiklapse soo

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Näitlejanna Lindsay Lohan teatas märtsikuus, et ootab koos elukaaslase Bader Shammasega esiklast. Äsja avaldas naine enda Instagrami jälgijatele ka lapse soo – Lohan ja Shammas saavad poja.

Kuigi naine avalikustas lapse soo alles nüüd, on teada, et tegelikult peaks ta õige pea sünnitama. Lindsay ema Dina on juba Dubais tütrele toeks ning ka naise õde ja vennad on kohal, et väikse ilmakodanikuga vahetult pärast sündi kohtuda. Näitlejanna, kes on nüüdseks mitu aastat kaaslasega Dubais elanud, sõnas, et on meeletult põnevil ja tunneb end suurepäraselt.

Samuti on Lindsay avaldanud, kuidas ta oma kallimale teada andis, et nad last ootavad. «Astusin test käes tuppa ja küsisin, mis ta arvab,» sõnas Lohan. Mees lootis positiivset vastust, mille ta enda suureks rõõmuks ka sai. «Ma ei jõua ära oodata, et tunda, mis tunne on ema olla,» lisas näitlejanna elevusega.

Lindsay abiellus salaja Baderiga möödunud aasta juulis, kuid paar tutvus aastal 2018, kui naine Dubaisse kolis. Mees palus Lohani kätt 2021. aasta novembris ning Lohan avaldas, et tunneb end sellest ajast saati maailma kõige õnnelikuma naisena. «Iga naine võiks enda nii eriliselt tunda, nagu Bader mind iga päev tundma paneb,» lisas Lindsay õnnelikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles