Kendall Jenneri kleit sattus kriitikarahe alla: see näeb välja nagu pampers!

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kendall Jenner astus esmaspäeval modellina üles Jacquemusi moevaatemängul, kus esitleti sügisesi moetrende. Moeetendus toimus maalilises Versailles' lossis ja Kendall nägi lummav välja, kuid naise fännide tähelepanu köitis hoopis midagi muud: tema kleit.

Naine kandis moelaval valget pilvelaadset minikleiti, mis netirahvas palju emotsioone tekitas. «Kendall Jenner kõnniks nagu ülisuure mähkme sees,» kommenteeris üks modelli jälgija sotsiaalmeedias. Kui paljud võrdlesid kleiti hiigelsuure pampersiga, siis mõnele meenutas riideese ka muid tarbeesemeid. «Miks ta näeb välja nagu dušimüts? Kas see ongi kõrgmood?» tekitas Kendalli riietus teises fännis küsimusi. Kolmas naise jälgija pidas modelli inimesesuuruseks scrunchie'ks ehk kohevaks sametist patsikummiks. Üks kurblik fänn tõdes ka, et kui ta üritab kõigest väest korralikult voodit üles teha, näeb lõpptulemus välja ikkagi selline.

Üllataval kombel pole see esimene kord, kui naise moeetenduste riiete üle nalja heidetakse. Veebruaris oli Kendall moebrändi Alaïa modell ning kandis kollektsiooni pildistamisel asümmeetrilist ühe püksisäärega catsuit'i, vahendab Page Six. Tookord ütlesid fännid, et nemad kannaksid sellist riideeset vaid siis, kui avastaksid avalikus kohas, et on ühe jala raseerimata jätnud. Sellised näited tõestavad, et kõrgmood ei olegi alati massidele meeltmööda, kuid piisab sellest, et moehuvilistele silmailu jätkuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles