MEHE MURE «Mu tädi on mu seksisemu ja plaanime nüüd suhtesse minna, aga mida me perele ütleme?» (1)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

«Ma tean, et see on vale, kuid sattusin enda tädiga voodit jagama ja see oli imeline kogemus,» alustab 24-aastane mees enda lugu. Seksisõprusest sai armastus ja nüüd plaanib siiani salasuhtes olnud paar enda suhte avalikustada.

24-aastane mees avaldas, et silmarõõmust tädi on temast aasta vanem. Paar on lapsest saati hästi läbi saanud ja perekondlikel koosviibimistel aega veetnud. «Olen teda salaja alati armastanud, kuid püüdsin sellest tundest aastaid üle saada,» tunnistas noormees. Ülikooli lõpetamise järel kolis 25-aastane naine mehega samasse linna ja hakkas rohkem sarnastes ringkondades liikuma. Kuigi tädil oli sel ajal veel poiss-sõber, ei kohelnud ta naist piisavalt hästi ning neil olid sageli tülid, vahendab The Sun.

«Ühel õhtul saatsin ta pärast pidu koju ja tundsin terve jalutuskäigu aja, et meie suhe on lähedasemaks muutunud. Tädi koduukse ees kallistasime hüvastijätuks, kuid embamine muutus kiirelt suudlemiseks,» kirjeldas noormees saatuslikku õhtut. Selsamal õhtul sai alguse paari seksisõprus, kuid ajapikku tekkisid neis teineteise vastu ka romantilised tunded. Tädi on lõpetanud suhte enda kallimaga ja veedab nüüd sugulasest silmarõõmuga tihti koos aega.

«Ma pole kunagi olnud nii õnnelik ja õnnetu, sest olen temasse täielikult armunud, aga me oleme sugulased,» sõnas mees. Paar on mõelnud kolida teise linna, kus keegi nende suhtest teada ei saaks, kuid nad peavad seda mõtet ka ise absurdseks. «Tean, et meie pere ei aktsepteeriks meie suhet ja ma ei taha isegi mõelda, kuidas ema sellele reageeriks,» lisas mees.

Psühholoog soovitab sellises olukorras arvesse võtta, et nende suhe on ebaseaduslik. Suhtega jätkates on vaid aja küsimus, millal lähedased sellest teada saavad ja seejärel võivad suhtega kaasneda suured probleemid. Psühholoog soovitab mehel enda tädiga suhte lõpetada, kuid öelda talle, et on vennapoja ja sõbrana tema jaoks alati olemas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles