2 küünelakivärvi, mida pärast 50. eluaastat vältida

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Isegi kui näonahk võib hoolimata vanusest välja näha väga nooruslik, võib elastsuse kaotanud nahk kätel siiski reeta sinu tegeliku vanuse – eriti, kui sa kannad veel ka valet värvi küünelakki!

Ekspertide sõnul süvendavad paljud naised mõnikord probleemi ise, valides küünelaki, mis ei lase kätel noored ja värsked välja näha. All on mõned värvid, mida oleks küünetehnikute sõnul parem vältida.

Must

Floridas tegutsev küünedisainer Alexis Francis julgustab sageli üle 50-aastaseid kliente värviga katsetama. Kuigi ta julgustab neid uusi asju proovima, peaksid küpsed naised tema arvates musta küünelakki vältima.

«Ma arvan, et must muudab küpsed naised karmimaks, mis omakorda muudab üldvälimuse vanemaks,» ütles Alexis. Disaineri sõnul oli periood, mil mustast sai trend: «Sel ajal tahtsid paljud vanemad kliendid seda proovida. Tegime ühe sõrmega väikese testi ja enamasti paluti mul see siis maha pühkida.»

Alexis ei usu, et pärast 50. eluaastat tuleks kõigist tumedatest toonidest loobuda. Vastupidi, ta julgustab musta asendama näiteks tumesinise või tumehalliga.

Valge

Oluline on valida oma nahatooniga sobiv küünelaki värv. Kuna vanusega muutub nahatoon kahvatumaks, tuleks vältida kahvatut küünelakki. 

Millised toonid muudavad nooremaks?

Küünetehnik Britney Boyce soovitab pärast 50. eluaastaid kasutada sooje toone. Samuti julgustab ta tehnikult nõu küsima, sest maniküüri tegija on alati valmis soovitama, millist tooni küünelakk sulle kasuks tuleb. 

Boyce lisab, et maniküür on viis ennast väljendada ning seetõttu ei tasu vanusepiiranguid tõsiselt võtta – vali lakk, mis sulle meeldib ja rõõmustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles