SAATUSLIK SÜNNIPÄEVATORT Laps jäeti uskumatul põhjusel sõbra sünnipäevale kutsumata

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Iga ema soov on korraldada oma lapsele meeldejääv sünnipäev ning üks ema riskis selle nimel koguni peretüliga. Naine otsustas enda vennapoja tütre sünnipäevale kutsumata jätta, sest tüdruk soovis maapähklivõimaitselist torti, kuid vennapojal on pähkliallergia.

Seitsmeaastase tüdruku sünnipäevapidu oli lähenemas ning küsimusele, millist torti ta soovib, vastas noor neiu, et eelistab maapähklivõi- ja šokolaadimaitselist torti. Tütrele torti tellima hakates teavitas naine sellest ka oma õde ja kolmeaastast õepoega, kuna poiss on maapähklite suhtes tugevalt allergiline. Poisi allergia on nii tugev, et ta ei saa isegi ühes ruumis olla toiduga, milles on maapähklid.

Naise õde uuris, kas tordi maitset oleks võimalik tema poja heaolu nimel muuta, kuid naine keeldus, sest tema sõnul peab tüdruk sünnipäeval enda lemmiktorti sööma. Sellest sai alguse õdedevaheline tüli. Poisi ema avaldas arvamust, et tüdruk peab pere nimel kompromissi tegema, kuid see ajas tüdruku ema veel rohkem marru. Naine küll arutas enda tütrega seda teemat, kuid tüdruk polnud nõus maapähklivõiga tordist loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles