Jennifer Lawrence elu esimesest alastistseenist: minu laps seda filmi niikuinii vaadata ei taha

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Pärast pikka näitlejakarjääri teeb Jennifer Lawrence äsja esilinastunud filmis elu esimese alastistseeni. Kuigi Lawrence'i mänedžer soovitas naisel otsust hoolikalt kaaluda, sõnas näitlejanna, et võttis rolli vastu enesekindlalt ja suure rõõmuga.

Jennifer Lawrence avaldas hiljuti soovi teha kaasa mõnes vanusepiiranguga komöödias. Naine ei pidanud pakkumist kaua ootama, sest üsna pea pakuti talle rolli filmis «No Hard Feelings», kus Lawrence'i kehastada on üks peategelastest.

Jennifer astub filmis üles majanduslikes raskustes naisterahvana, kellele pakutakse ahvatlevalt tulusat töökohta Uberi juhina. Tööpakkumisel on aga konks: naine peab võrgutama jõuka New Yorgi paari 19-aastast poega, kes on kohmakas ega oska endavanustega suhelda. Jenniferi karakter annab endast parima, et jõuka pere võsukeses enesekindlust tekitada ning on nõus raha nimel pööraseid tegusid tegema.

«Terve minu meeskond küsis filmist kuuldes, kas ma tõesti olen nõus midagi sellist tegema,» avaldas Lawrence. Jennifer tunnistas, et tal polnud probleemi alastistseenis osaleda, sest ta on kindel, et tema laps filmi niikuinii vaadata ei soovi. Naine avaldas TalkRadiole: «Kui ma olen midagi teistelt näitlejatelt õppinud, siis seda, et meie lapsed ei taha kunagi meie filme vaadata ega neist kuulda.»

Jennifer Lawrence ja tema elukaaslane Cooke Maroney said esimese lapse 2022. aasta veebruaris. Paari esiklapse nimeks sai Cy. Näitlejanna kohtus Maroneyga 2018. aastal ja nad kihlusid järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles