KURJATEGIJA? Nicki Minaji tahetakse ootamatul põhjusel kodust välja visata

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Nicki Minaj kolis 2022. aasta lõpus abikaasaga Californiasse Hidden Hillsi piirkonda. Lauljatar soetas mainekas linnaosas 19,5 miljonit maksva villa ning paar kolis majja sisse, ent nende õnn uue kodu üle jäi küllaltki üürikeseks - nüüd proovivad naabrid Minaji ja tema abikaasat linnaosast välja süüa.

Sajad inimesed on kirjutanud alla petitsioonile veebisaidil Change.org, et väljendada oma muret ja pahameelt uute naabrite - Nicki Minaji ja tema abikaasa Kenneth Petty - üle. Kuigi räpistaar ise pole Hidden Hillsis kellelegi ebameeldivusi tekitanud, kardetakse naabruskonnas tema kaaslast Kenneth Pettyt – hämara minevikuga Petty kannab praegu seksuaalkuriteo eest aastast koduvangistust.

TMZ andmetel kirjutas petitsioonile alla 500 inimest, kui Petty värskendas juriidilistes dokumentides oma kodust aadressi. Föderaalseadus kohustab ametiasutusi jätma teabe seksuaalkurjategijate kohta kättesaadavaks, et inimesed saaksid ennast ja oma perekondi paremini kaitsta. Petitsioonis, mille koostas Beverly Bardani nimeline naine, väideti, et kui paar saab linnaosasse elama jääda, muutub Hidden Hills ebaturvalisemaks ning piirkonna väärtus väheneb.

Siiski on ebaselge, kui paljud nende tegelikest naabritest on petitsioonile alla kirjutanud. TMZ teatas reedel, et Hidden Hillsi kogukond ei teadnud, et naabruses elaks naine nimega Beverly Bardan. Fännid usuvad, et petitsiooni võis algatada Cardi B tulihingeline toetajaskond, kellele on Nicki Minaj pinnuks silmas.

Hidden Hills on koduks mitmetele A-kategooria kuulsustele, sealhulgas Kardashianite perekonnale, Kevin Hartile, Will Smithile ja Jessica Simpsonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles