TAAS AVALIKKUSE EES Amber Heard saabus Itaalia filmifestivalile uue mehe käevangus

Naine
Copy
Amber Heard.
Amber Heard. Foto: Shutterstock

Pärast tulist kohtuvaidlust eksabikaasa Johnny Deppiga on Amber Heard elus uue lehekülje pööranud. Näitlejanna on juba mõnda aega tütrega Hispaanias elanud ja pingelisest eluperioodist taastunud. Äsja nähti Heardi Taormina filmifestivalil, kuid sedapuhku mitte üksi – naine saabus üritusele näitleja Luca Calvani käevangus.

Kui Amberi fännid naiselt mõni kuu tagasi uurisid, ega tema uus eluperiood näitlejakarjääri lõppu ei tähenda, lubas Amber, et kinoekraanil näeb teda lähitulevikus küll ja veel. Heard lisas, et on praegusel hetkel seotud mitme erineva filmiprojektiga. Itaalias aset leidvat Taormina filmifestivali väisas näitlejanna, sest tegi rolli festivalil esilinastuvas filmis «In the Fire». See on ühtlasi esimene film peale kohtumadinat eksabikaasa Deppiga, kus naine rolli on saanud.

Filmifestivalil nähti Amberit Luca Calvaniga kokteili rüüpamas ja naermas, vahendab TMZ. Fännide hinnangul paistab, et naine on suutnud edukalt mineviku selja taha jätta ning leidnud enda kõrvale uue inimese. Siiski pole täpselt teada, kas Heardi ja Calvani vahel midagi romantilist on – mees astub filmis «In the Fire» samuti näitlejana üles, seega võib olla tegu pelgalt kahe kolleegi vahelise sõprusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles