Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Mees uimastas üle kümne aasta õhtuti oma naist, et saata korda andestamatuid tegusid

Naine
Copy
Kaamerat paigaldav mees.
Kaamerat paigaldav mees. Foto: Shutterstock

Prantsuse pensionäri süüdistakse selles, et ta filmis kümme aastat, kuidas juhuslikud mehed tema uimastatud naist vägistavad. Kokku osales ebaseaduslikel filmivõtetel umbes 80 inimest.

Independenti andmetel toimus magava naise vägistamine aastatel 2011–2020 Avignoni lähedal Mazani kommuunis. Uurimine mehe suhtes algas kolm aastat tagasi, kui ta tabati riietusruumis varjatud kaameraga võõrast filmimisel. Läbiotsimisel leiti mehe arvutist pedantselt arhiveeritud kaust, kus olid videod tema naisest, keda juhuslikud võõrad mehed vägistasid. 

Peagi saadi teada, et üle 50 aasta abielus olnud mees segas oma naise toidu sisse unerohtu ja kutsus seejärel oma «külalised» nende majja, et lasta oma magavat naist vägistada. Kõik soovijad leidis pensionär internetifoorumitest, kus liikmed arutlevad naistega seksimise üle ilma nende nõusolekuta ja sageli siis, kui nad on uimastatud. Avignoni prokuröride sõnul väitis kahtlusalune, et ükski tema majja tulnud meestest ei loobunud naisega seksuaalvahekorda astumisest, arvestades tema seisundit. ''Ta ei kasutanud kunagi kellegi suhtes vägivalda ega ähvardusi, et vägistamine toimuks. Igal inimesel oli oma vaba tahe need teod lõpetada ja lahkuda,'' ütlesid prokurörid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles