Prints Harry avaldas soovi vestelda Putiniga vaimsest tervisest

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Prints Harry
Prints Harry Foto: Shutterstock

Uudisteportaali Bloomberg sõnul pakkus prints Harry oma taskuhäälingusaate jaoks välja intervjuud Venemaa presidendi Vladimir Putini ja teiste tuntud poliitikute ning ärimeestega.

Väljaande allikate sõnul teatas Sussexi hertsog oma soovist Venemaa presidendiga rääkida kohtumisel, kuus  voogedastusteenuse Spotify esindajad arutasid tema podcasti teemasid. Eelkõige pakkus prints Harry välja intervjuude seeria lapsepõlvetraumade ja vaimse tervise kohta.

Külalisteks plaanis ta kutsuda lisaks Putinile USA endise presidendi Donald Trumpi ja eestkätt Facebooki loojana tuntud ettevõtja Mark Zuckerbergi. Lisaks lootis hertsog arutada paavst Franciscusega usuküsimusi.

Bloombergi allikad märkisid, et Spotify kahtles pakutud ideede teostatavuses juba algusest peale ning nende kartused said kinnitust: prints Harry ei salvestanud koostöö ajal kordagi oma taskuhäälingu episoodi. 15. juunil sai teatavaks 20 miljoni dollari suuruse lepingu ennetähtaegne lõpetamine Spotify ja Sussexi hertsogi ja hertsoginna salvestusstuudio Archewell Audio vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles