SÜDAMLIK VIDEO Harry Styles pani keset kontserti fänni lapsele nime

Naine
Copy
Harry Styles.
Harry Styles. Foto: Shutterstock

Harry Styles on juba aastaid paistnud silma vahetu ja siira suhtlusega, mis tal oma fännidega on. Äsja astus artist veel sammu edasi ja otsustas kontserti peatada, kui sai teada, et üks tema fänn soovib tualetti külastada.

Harry Styles märkas enda teisipäevasel kontserdil rahvasummas üht rasedat naist ning pöördus tema poole. «Mitmes kuu sul juba on, kui tohib küsida?» uuris laulja lapseootel fännilt. Naine tunnistas Harryga rääkides muu hulgas, et plaanis just tualetti külastada. Selle asemel, et edasi laulda, otsustas Styles kontserti hetkeks katkestada, ning jätkata alles siis, kui naine on tagasi saalis.

Kui Siani-nimeline naine tagasi jõudis, palus ta aidata Harryl oma lapsele nime panna. Mehe sõnul on lapsele nime mõtlemine väga pingeline tegevus, kuid ta suutis vaatamata sellele nelja nimeideega lagedale tulla. «Stevie, Rafe, Harley, Caleb...» pakkus Styles tulevasele ilmakodanikule nimesid. Publiku hõisete järgi osutus Harry pakutud nimedest väljavalituks Caleb, kuid lõpliku valiku teeb siiski lapse ema Sian ise.

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert ♬ original sound - nicola 🍒

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles