Maailma lopsakaimate huultega naine otsib kaaslast: ma olen väga valiv! (1)

Naine
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Andrea Ivanvoais on tuntud kui naine, kellel on maailma lopsakaimad huuled. Erilise välimuse tõttu peab naine sageli möödujate kriitikat taluma. Nüüd on Andrea alustanud meheotsinguid, sest soovib leida tõelist armastust. Ivanvoiasel on aga üks tingimus: tema tulevane mees peab aktsepteerima tema välimust sellisena, nagu see on.

Andrea Ivanvoais on avaldanud, et on teinud maailmarekordi vääriliste huulte saavutamiseks tuhandete eurode eest täitesüste. 25-aastane sotsiaalmeediastaar loodab saavutada veel ühe maailmarekordi – maailma defineeritumad ja ümaramad põsesarnad.

Paraku on tekitanud naise ilustandardid tema isiklikus elus mitmeid probleeme, sealjuures on olnud Andreal probleeme kaaslase leidmisega. Kuigi kaunitar saab meestelt sotsiaalmeedias palju tähelepanu, pole ta siiani enda kõrvale seda õiget leidnud. Ivanvoais on kindel, et nõustub koos olema vaid sellise mehega, kes armastab naise välimust ega palu tal muutuda.

«Kui ma olen kellegagi suhtes ja ta ütleb mulle, et tal on ebamugav minuga avalikus kohas käia, siis me läheme lahku,» paljastas bulgaarlane Andrea. «Tunnen end sellises olukorras ebamugavalt ja solvatuna, seega soovin leida endale uue partneri, keda mu välimus ei häiri.» Andrea sõnul on tal olnud suhteid omajagu, kuid enamik neist on õnnetult lõppenud.

Nüüd on ta meeste suhtes valivam ning on õppinud oma arvamust sagedamini välja ütlema. «Tahaksin tõeliselt armuda ning kohata enda jaoks õiget partnerit, sest armastus on kõige ilusam ja olulisem asi siin maailmas,» õhkas naine. Andreas on igatahes säilinud lootus, et siin maailmas leidub keegi ka tema jaoks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles