Tohutult kaalust alla võtnud Rebel Wilson: inimene vajab tegelikult väga vähe kaloreid (1)

Naine
Copy
Näitlejanna Rebel Wilson.
Näitlejanna Rebel Wilson. Foto: Shutterstock

Filmis «Lauluässad» tuntust kogunud näitlejanna Rebel Wilson on kehakaalu teemadel alati avameelselt rääkinud. Lühikese ajaga märgatavalt salenenud naine avaldas, et inimene vajab päevas hoopis vähem kaloreid, kui siiani on arvatud.

43-aastane Wilson käis hiljuti Austrias Vivamayri meditsiinispaas nädalasel retriidil, kus ta sai teada, et inimene vajab päevas vaid umbes 600 kalorit. «Siiani on arvatud, et vaja läheb 1500 või 2000 kalorit,» selgitas näitlejanna. Wilsoni sõnul arvavad inimesed sageli, et peavad tarbima mitu tuhat kalorit päevas, aga kui süüa täisväärtuslikku toitu, saab organism vajaliku kätte ka vähesemast. 

Kuigi näitlejanna usub, et nii vähene hulk kaloreid päevas võib mõnele hullumeelsena näida, on ta kindel, et regulaarselt väikseid koguseid tervislikku toitu süües püsib tervis korras. Siiski rõhutas Wilson, et niivõrd madala kalorsusega toitumiskava pole mõeldud igapäevaseks rutiiniks, vaid lühiajaliseks dieediks.

Rebel, kes on kaotanud paari viimase aastaga üle kolmekümne kilo, tunnistas, et on pärast tütre sündi siiski veidi juurde võtnud. «Nüüd ei saa ma enam nii tihti jõusaalis käia ja tööd teha kui varem,» selgitas värske ema, tuues kaalutõusu põhjuseks ka unepuudust ja muudatusi elustiilis.

Ka Wilsoni kihlatu Ramona Agruma võttis lapse sünni järel kaalus juurde, kuid temal õnnestus kaalus kiirelt tagasi alla võtta. Rebel Wilson tõdes, et oli partneri edusammude tõttu tema peale isegi veidi kade, kuid seda enam on tal nüüd põhjust eluviisi tervislikumaks korrigeerida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles