UUED OHUD Võõralt mehelt veipi laenanud naisega juhtus midagi šokeerivat (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias jagati hiljuti šokeerivat fotot naisest, kellega juhtus pärast võõralt mehelt e-sigareti laenamist midagi väga hirmsat.

Chloe Hammerton külastas koos oma tüdruksõbraga 17. juunil Suurbritannias Isle of Wighti festivali ning nad lootsid nautida mõnusat suvist muusikasündmust. Rõõmsa kogemuse asemel sattusid naised aga hoopis eluohtlikku olukorda. Chloe kallim Natasha postitas loo ehmatavast juhtumist ka Facebooki, et teisi inimesi uute ohtude eest hoiatada, kirjutab Tyla

Ta kirjutas, et Chloe seisis koos oma vennaga festivalialal toidujärjekorras, kui neile lähenes üks mees, kes pakkus Chloele oma veipi. Naine ei kasuta veipe, ei suitseta ega pole kunagi ka narkootikume proovinud, kuid pealetükkiv võõras suutis teda hästi veenda ja naine võttis pakutud e-sigareti vastu.

Vaid minut pärast mehe e-sigareti tõmbamist kukkus Chloe kokku, ta ei saanud liikuda ega rääkida ning ta kaotas mitu korda teadvuse. Lisaks muutusid naise pupillid korduvalt väga suureks ja siis jälle väikesteks täppideks tagasi. Naise tüdruksõber kirjutas sotsiaalmeedias, et laupäeva õhtul juhtunu muutis nende nädalavahetuse kohutavaks ja ta kartis, et Chloe kaotab veibi tõttu elu.

Natasha jagas hirmutavat lugu, sest ta soovib veipi pakkunud meest leida ja tahab ka teisi inimesi hoiatada, et nad võõraid pimesi ei usaldaks. Natasha kirjutas, et kuigi korgijookide ja muude pahatahtlike uimastite kasutamisest on palju räägitud, polnud tema ega tema sõbrad mürgitatud veipidest kunagi kuulnud. Pole veel selge, kas tegemist on uue ohtliku viisiga naisi ära kasutada või oli mürgitatud e-sigaretil mõni muu ebameeldiv eesmärk.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles