FOTOD Sellised näevad välja juuksed, mida pole 10 aastat lõigatud

Naine
Copy
Tatjanal kulub patsi punumiseks palju aega.
Tatjanal kulub patsi punumiseks palju aega. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost/@lik_anzhelik

Siberist pärit Tatjana pole kümne aasta vältel oma juukseid sentimeetritki lõiganud. Naine jagab sotsiaalmeedias pilte, millised tema juuksed hetkel välja näevad.

23-aastane naine peseb oma 160 sentimeetri pikkuseid juukseid kord nädalas ning enda sõnul pole juuksuris juba kümme aastat käinud. Teda ennast ülipikad juuksed ei häiri.

«Kõik arvavad, et mu juuksed on väga rasked ja teevad mu peanahale haiget. Aga ei tee! Patsid kaaluvad umbes kolm kilogrammi, aga ma ei tunne seda,» selgitas ta väljaandele kp.ru.

Kui meil kulub juuste pesemiseks mõned minutid, siis Tatjana vajab selleks protseduuriks 25 minutit. Mida erilist ta oma juustega ei tee ning suuri summasid tal nende hoolsamiseks ei kulu. Naine kasutab enda sõnul vaid šampooni, palsamit ja maski ning juukseotstesse seerumit ja õli. 

Kui paljud inimesed imestavad tema lopsaka juuksekasvu üle, vastab naine neile selgituseks, et asi on geenides. Nimelt olid ka tema mõlemal vanavanaemal sarnase pikkusega juuksed. Hea juuksekasv sõltubki suuresti geneetilisest eelsoodumusest, elustiilist ja toitumisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles