38-aastane Liisa: õige inimene tuleb sinu ellu siis, kui...

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Millal sa viimati tundsid kellelegi helistades juba esimestest vahetatud sõnadest, et inimene teispool toru naeratab sulle kogu oma olemusega ning iga tema sõna kumiseb ja kajab helgusest ning kergusest, nagu ta polekski sellelt planeedilt? Allpool jagame tutvumisäpi MeetnFly endise kasutaja lugu.

38-aastane Liisa ei osanud tutvumisportaali kontot luues veel midagi kindlat oodata või loota: see oli pigem mugavustsoonist väljumine ja väikene eneseületus. Talle tundus loogiline luua konto just sellisesse portaali, kus otsitakse püsisuhet, ja ta ei pidanud pettuma. Tutvumisrakenduses tundis Liisa kohe, et inimesed on tõsiste ja siiraste kavatsustega. See muutis vestlused nauditavaks isegi siis, kui omavahel romantilist klikki ei tekkinud. «Väga hea tunne jäi sisse ikka!» sõnab Liisa.

Kuidas Liisa oma tulevase mehe ära tundis?

Liisa sõnul torkas talle kohe silma kaaslase loomulik, lihtne ja vaba profiilipilt. Suheldes ei pidanud ta samuti pettuma: naine tundis kohe, et tegu on ainsa mehega, kes suudab teda lugeda nagu avatud raamatut, temaga samastuda ja küsida täpselt õigeid küsimusi. «Kui mõni teine mees suhtles tavapärases stiilis, nagu «Mis teed?» või «Mis nädalavahetusel plaanis on?» jms, siis see mees taipas küsida, kuidas ma end täna tunnen, mida ma vajan, kuidas mul päriselt läheb.»

Ta avas Liisa seda poolt, mida ta sisimas enim vajas. Peagi küsis ta ka naise telefoninumbrit, et õhtuti vestelda. Iga kõnega tundis Liisa üha enam, kuidas nende väärtushinnangud ühtivad, ning hinge puges järjest suurem rahu ja «kojujõudmise» tunne. «Tundus asjade loomulik käik, et näeme lõpuks silmast silma. Kohtusime aastavahetusel, et sisetundele ka päriselus kinnitust saada, ja kõik see mõnus närvikõdi ning positiivne laeng uude aastasse kaasa haarata,» lausub Liisa.

Kuidas neil praegu läheb?

Nüüd võtavad nad kõike hästi rahulikult ja südamega. Tunne kasvab ajas ja nad annavad üksteisele ruumi ka lihtsalt olla, et tegeleda oma hobidega ja säilitada endas see inimene, kes nad mõlemad enne suhet olid.

Kindlasti on mees nende suhtes aktiivsem pool, kes meelitab Liisat mugavustsoonist väljuma ja julgustab uusi asju proovima, uutes kohtades käima ning aktiivselt aega veetma. Temaga koos ei karda Liisa midagi, sest tema kõrval on nii eneseteadlik ja enesekindel mees. «Ma ei tunne kordagi häbi, kui teen midagi esimest korda ja kohe ei õnnestu. Pigem õpin enda eri külgi veel paremini tundma ja näen, milleks kõigeks ma tegelikult võimeline olen. Milleks meie kahekesi koos võimelised oleme.»

Aeg-ajalt tuleb neil ette ka erimeelsusi, kuid Liisa on märganud, et need lahenevad suurema vaevata ja lähendavad neid lõpuks kaaslastena veel rohkem. «Me oleme vist mõlemad piisavalt küpsed, et austada teineteise eri arvamusi ning kuulata teise poole argumendid rahulikult ilma hukkamõistuta ära.»

Soovitus teistele tutvumisrakenduse kasutajatele

Liisa usub, et tõeline tingimusteta armastus on universaalne tunne, mida mõistavad sõnadeta kõik need, kes seda kogenud on.

«Teistele, kes alles kaaslast otsivad, saan kinnitada, et teile kõige sobilikum inimene on siin maailmas olemas ja ta tuleb teie ellu kõige õigemal hetkel! Esmalt peate ise endaga rahu tegema ja ennast tingimusteta armastama – või vähemalt olema teel sinna. Siis tuleb ka inimene, kes seda kõike toetab ja kellega saate mõlemad iseendaks jääda. Andke endale võimalus, ärge jääge passiivseks ja ärge kunagi kaotage lootust! Sisetunne peab inimese suhtes hea olema – ärge kuulake teisi, ärge mõelge ise üle! Kohtuge esimesel võimalusel silmast silma, ärge kiirustage suurte otsustega ja nautige asjade kulgemist omas tempos.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles