HÄMMASTAV SARNASUS Donald Trumpi teismeline poeg on nagu isa suust kukkunud (1)

Naine
Copy
Donald ja Melania Trump.
Donald ja Melania Trump. Foto: Shutterstock

Donald Trumpi ja tema abikaasa Melania kohta leiab veebiavarustest infot küll ja veel. Hoopis vähem tuntud on Trumpide teismeline poeg Barron. Hiljuti jäi noormees siiski kaamerasilma ette ja pani netirahva ahhetama: 17-aastane poeg on täielikult oma isa nägu läinud.

Barron Trumpist on avaldatud mitmeid fotosid, kus ta on veel väike poiss, kuid hiljem on noormees avalikkuse tähelepanust kõrvale hoidnud. Paari nädala eest, mil Donald Trump tähistas oma 77. sünnipäeva, pildistati Melaniat ja Barronit New Yorgis Trump Towerist lahkumas. Kuigi Donald ja Melania on mõlemad üsna pikad, jahmatas rahvast nende poja kasv: Barronil on pikkust lausa kahe meetri ja ühe sentimeetri jagu.

Barron on ühtlasi esimene poiss, kes on elanud Valges Majas pärast JFK juuniorit, sest peale seda olid lastest seal elanud vaid presidentide tütred. Ekspresidendi poeg räägib vabalt inglise ja sloveeni keelt, millest viimane on poisi emakeel.

Kõikides Donald Trumpi elulooraamatutes on kirjeldatud ekspresidenti kui meest, kellele pole isakohustused esmatähtsad. Melania avaldas Vanity Fairile, et Donald on liiga hõivatud, et nende poja eest hoolt kanda, seega hoolitseb ta Barroni eest ise. On teada, et Melania ja Barron on väga lähedased ja veedavad siiani sageli koos aega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles