HIRMUÄRATAV Bebe Rexha sattus fänni käitumise tõttu haiglasse. Mees arreteeriti

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kuulsusega kaasneb alati teatav pahupool, kuid mõnikord pole ka mainekamad avaliku elu tegelased selleks valmis. 33-aastase Bebe Rexha hiljutine kontsert katkestati, sest esinemise ajal loopis hullunud fänn teda mobiiltelefoniga.

Telefon tabas naise nägu ja ta kukkus seepeale laval pikali. Lauljatar oli sunnitud esinemise katkestama ja otsejoones haiglasse sõitma. Seda ta tegigi, jättes fännidega sõbralike lehvituste saatel hüvasti.

Bebe Rexha teatas esimesel võimalusel murelikele fännidele, et temaga on kõik korras. Instagrami postitatud fotolt on aga selgelt näha, et telefon oli lauljatari üsna tugevalt tabanud: tema silmalaul oli suur verevalum ja selle kohal meditsiiniline teip.

Rexhat telefoniga visanud mees leiti rahvasummast kiiresti üles ja talle esitati süüdistus vägivallatsemises. Hullunud fänniks osutus New Jerseyst pärit Nicolas Malvagna. ABC7 NY andmetel on 27-aastane mees vahi alla võetud ja ootab istungit, kus otsustatakse tema edasine käekäik.

See pole aga kaugeltki esimene kord, kui armastatud artist kontserdi ajal telefoniga pihta saab. Möödunud suvel viskas Positivusel üks eestlasest fänn Asap Rockyt telefoniga, mille peale esineja noormehe lavale kutsus. Erinevalt Bebe Rexhast räppar viga ei saanud, kuid siiski otsustas ta fännile õpetussõnu jagada, et selline vahejuhtum ei korduks.

@andrejko.epta ❤️ @asaprocky ♬ оригинальный звук - andrejko.epta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles