Seksitöötaja soetas endale kitsefarmi: kliendid teevad mulle nüüd omapäraseid kinke

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Seksitöötaja ja suunamudija Alice Little otsustas ühel päeval, et soovib teha elus enamat, kui seksiteenuseid pakkuda. Pika mõttetöö järel võttis naine vastu otsuse soetada endale kitsefarm. Little räägib avameelselt, kuidas kannapööre tema karjääri seksitöötajana on mõjutanud.

Alice Little on sotsiaalmeedia staar, kes tegutseb Ameerika Ühendriikides seaduslikus bordellis. Ta on töötanud selles valdkonnas juba aastaid ning osutanud teenuseid Las Vegase lähedal asuvas Chicken Ranchis. Pandeemia ajal oli Alice sunnitud tööst pausi tegema, sest piirangute tõttu tema bordell suleti. Siis sähvatas naisele pähe mõte, mida äsja tekkinud vaba ajaga peale hakata - osta endale talu ja hakata kitsi kasvatama. «Sellest ajast, kui ma talu ostsin, on mul olnud kaks ajanõudlikku tööd: kitsede kasvatamine ja seksuaalteenuste pakkumine,» rääkis Alice.

Seksitöötaja ei hoidnud kitsefarmi ka enda klientide eest saladuses ning nüüd on hakanud ta neilt omanäolisi kingitusi saama. Samuti on naise klientuur tänu tema põnevale kaksikelule vaid kasvanud. «Kuna postitan sageli sotsiaalmeediasse fotosid, kus töötan farmis, olen saanud juurde palju uusi kliente,» avaldas naine väljaandele Dailystar. Alice’i uued kliendid, keda postitused kitsedega kõnetasid, on enamjaolt pärit Ameerika maapiirkondadest. Paljud mehed ja paarid, kes Little’i juurde tee leiavad, on ise talupidajad ja kingivad talle sageli loomi.

«Kui mulle aasta tagasi seksi eest kitse pakuti, naersin selle pakkumise välja,» jutustas naine lõbustatult. Kui talle hakati pakkuma ka teisi taluloomi, mõistis naine, et need pakkumised pole sugugi halvad. Kuigi Alice oleks soovinud klientidelt loomi vastutasuks võtta, meenus talle, et seadusliku seksitöötajana tal selleks võimalust pole. «Kui tahan olla legaalselt seksitöötaja, pean järgima reegleid ja keelduma kõigist ebatavalistest maksetest,» tõdes naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles