PÕLETAV VALU Naine sai populaarse protseduuri käigus silmadesse põletuse

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Väga paljud eestlannad kannavad ripsmepikendusi ning selleks, et silmad säravalt kaunid püsiksid, tuleb pikendusi iga kolme nädala tagant hooldamas käia. Ühel Moskvast pärit naisel läksid protseduuri käigus asjad aga väga täbarasti.

23-aastane moskvalanna pöördus salongi spetsialisti juurde sooviga omale kaunid ripsmepikendused saada. 16. juunil paigaldatigi talle ripsmepikendused, kuid üsna kohe tundis naine silmades põletavat valu, vahendab iz.ru.

Aina ägeneva valu käes kannatanud naine tõttas kohe pärast ripsmepikenduste paigaldust arsti juurde asja kontrollima. Seal selgus, et ta on protseduuri käigus liimiaurudest silmadesse keemilise põletuse saanud. Naisele määrati ravi ning ta saadeti koju taastuma.

LL Lash Lounge kodulehel seisab, et kui silmad on pärast ripsmepikenduste paigaldust punased, on sellel mitu erinevat põhjust. Ripsmeliimi aurude põhjustatud punetus on sageli tingitud sellest, et geelipadjad/teip hõõruvad silma limaskesta. Samuti peaks tehnik kontrollima pinseti survet geelipadjale/teibile, mille tõttu võib silm veidi avaneda ja liimiaurud silma sattuda. Selleks, et liimiaurud ei kahjustaks silma, tuleks protseduuri käigus vältida ka jutustamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles