SAA TEADA Riided, mida kannad esimesel kohtingul, ütlevad sinu kohta nii mõndagi

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: BLACKDAY/Shutterstock

Armumine esimesest silmapilgust — usud sa sellesse või mitte, aga esmamulje ütleb inimese kohta palju. Esimesele kohtingule minnes võime riiete valimisega kulutada tunde. Millise sõnumi annavad aga meie esimese kohtingu outfit-id vastaspoolele? BudgetFashionista väljaanne tõi välja viis riietust ja nende sõnumid, mida me teisele jätame. 

1. Must elegants

Kui valid esimeseks kohtinguks klassikalise reserveeritud musta kehakumerustega kulgeva kleidi ning kontsakingad, mida kaunistavad minimalistlikud kuld- või hõbeehted, siis ütleb see sinu kohta nii mõndagi.

Sõnum, mida edastad: sa ei ole lihtsalt ühe õhtu meelelahutus. Sa tead väga hästi oma väärtust, põhimõtteid ning soove. Sa ei ole nõus taluma mingeid jaburusi, vaid otsid kedagi, kes on sama motiveeritud kui sa ise. Vähemaga sa naljalt ei lepi. Võid vabalt enda otsa ette kleepida ka «wife material» sildi.

Pilt on illustreeriv. 
Pilt on illustreeriv. Foto: Dmitry_Tsvetkov/Shutterstock

2. Boho šikk

Pikad värvilised hõlstid katkiste teksade ja ketsidega, värviliste mustritega kleidikesed, käepaelad, vintage stiilis ehted, vahest ka kihvt lõunaameerikalik kaabu.

Sõnum, mida edastad: oled eelkõige seiklushimuline, julge, avatud mõttemaailmaga inimene, kellega koos olles võid olla veendunud, et spontaansed seiklused ja ettevõtmised on teie igapäeva osaks. Võid teisele poolele anda signaali, et oled valmis suve- või puhkuseafääriks, aga pikemaks suhteks…selles osas võib jääda teisele poolele küsimärke õhku.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Navistock/Shutterstock

3. Tütarlapselik tennised seelikuga

Seelik ketsidega jätab kindlalt sinust nunnu, kuid samas ka süütu ning veidi elukogenematu mulje, mis võib ligi meelitada neid, kes tahavad sinuga kogeda ainult üheöö rõõme.

Sõnum, mida edastad: oled õrn ja soe, vastaspoolelt ootad tugevat maskuliinset kuju enda kõrvale, kes pakub sulle turvalist keskkonda.

Pilt on illustreeriv. 
Pilt on illustreeriv. Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

4. Teksad ja lühikese lõikega pluus

«Hei, ma tõstan jõusaalis sinust rohkem!» võib kirjeldada antud välimust. Teksad, isegi kitsad ja seksikad, kipuvad tihti ütlema: «saame sõpradeks». Kuid, kas see on see, mida sa ootad? Kui avastad, et su kohtingud lõppevad pigem joomasõpradena kui millegi enamaga, võivad teksad olla süüdlased.

Sõnum, mida edastad: annad selgesti teada, et oled võrdväärne meestega, oled kartmatu ning julge väljaütlemisega. Oled elav ning tihtipeale suhtud meestesse, kui oma väikevendadest kamraadidesse. Samas crop-top annab märku, et sinus on olemas õrn naiselik pool. See outfit on suurepärane valik enamiku olukordade jaoks, kuna see on veatu kombinatsioon justkui lihtsusest, kuid samas seksikusest.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Dewald Kirsten/Shutterstock

5. Sekspomm

Sa näitad veidi jalga, veidi rinnaosa ja kogu oma keha kuju. Kui see ei ole kitsas, lühike ja paljastav, siis see on sinu jaoks justkui no-go.

Sõnum, mida edastad: oled enesekindel ja tunned end kodus oma kehas. Sa eelistad keha rõhutavaid ja paljastavaid riideid, mis toovad esile su kurvid ja rõhutavad sinu tugevaid külgi. Sa ei karda oma figuuri näidata ja meelitada tähelepanu. See välimus viitab sellele, et otsid julget ja seikluslikku ühendust ning oled valmis oma ahvatleva stiiliga pilke püüdma.

Oma välimusega tahad ilmselt edastada sõnumit «olen tugev ja seksikas», kuid võid jätta lihtsasti kättesaadava mulje. Olgu see sulle meelepärane või mitte, inimesed kujundavad oma arvamusi pinnapealt, süübimata sügavamale. Oma kõrvale otsid kedagi, kes teeks teist tõelise power couple-i.

Pilt on illustreeriv. 
Pilt on illustreeriv. Foto: Andrey Arkusha/Shutterstock
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles