Lihtsad viisid, kuidas jalatsites ebameeldivast lõhnast lahti saada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Suvi on käes ning väga paljud seisavad silmitsi asjaoluga, et nende jalad hakkavad kergemini higistama, mis omakorda põhjustab jalanõudesse ebameeldiva lõhna. Mida selle probleemi korral ette võtta?

Lynsey Crombie paljastas TikToki videos viis lihtsat viisi, kuidas vabaneda jalanõudesse tekkinud halvast lõhnast. 

Sooja ilmaga on pigem tavaline, et jalanõud muutuvad seest umbseks ning jalad hakkavad higistama. Seetõttu püüa sooja ilmaga kanda rohkem lahtiseid jalatseid.
Sooja ilmaga on pigem tavaline, et jalanõud muutuvad seest umbseks ning jalad hakkavad higistama. Seetõttu püüa sooja ilmaga kanda rohkem lahtiseid jalatseid. Foto: Shutterstock

Esiteks soovitas naine, kellel on TikTokis üle 91 tuhande jälgija, pihustada jalanõudesse kuivšampooni. Lisaks ütles naine, et ebameeldivat lõhna saab peita teepaki abil, kui see jalanõudesse asetada. Ta soovitas jalatsitesse ka söögisoodat valada, mis aitab samuti ebameeldivad lõhnad neutraliseerida.

@lynsey_queenofclean Smelly shoes and trainers 👟 are common problem especially in the warmer months ☀️ A few of my top tips to deodorise them is to 1️⃣Spritz with dry hair shampoo. 2️⃣Pop a tea bag into each shoe 3️⃣Sprinkle with bicarbonate of soda or add bicarb to an old pair of tights cut and tie to make little parcels. There are a few other old school methods you you can try too, but I find the above 3 work the best. Place your shoes into a large resealable bag and place it in the freezer overnight. Cat litter Which one do you find works best for you ? #smelly #smell #homehacks #cleaningtips #freshenup #refresh #queenofclean #trainersbelike ♬ Make Me Feel Better

Veel soovitatakse oma jalanõud kilekoti sisse panna ja need ööseks sügavkülma asetada.

Naise video on sotsiaalmeediasse ringlema läinud ning üle 12 tuhande vaatamise kogunud. Jälgijad hindasid naise nõuandeid ning paljud asusid ta soovitusi kohe proovima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles