FOTOD Aias päevitanud naine vihastas naabrite käitumise peale

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Nii kui päike pilve tagant välja tuleb, koorib 34-aastane lopsaka büstiga Kayleigh riided seljast ja asub oma koduaias ihualasti päevitama. Naine rääkis The Sunile, et tema hoovi ümbritseb korralik aed, mis peaks piilujad eemal hoidma, kuid võta näpust.

Inglismaalt pärit naine tunnistas, et päevitab mitu korda nädalas oma aias paljalt. Kogu päevitamismõnu rikuvad aga tema sõnul ära lähedalasuvate majade elanikud.

«Kord märkasin, kuidas naabrimehe majas kardinad liikusid, ta luuras minu järele. Olen kindel, et nii mõnedki naabrid imetlevad mind, samas kui teised on minu alasti päevitamisest hämmingus. Tunnen, kuidas vahel mõni uitav pilk mind üle aia piilub,» rääkis naine.

Kayleigh on naabrite käitumisest ärritunud ja usub, et nad rikuvad tema õigust privaatsusele. Kaunitari sõnul peaksid inimesed tegelema oma asjadega ja lõpetama naabrivalve. Enda sõnul on ta oma krundile juba kõrge aia pannud, kuid ta on veendunud, et ilmselt peaks see piilujate tõttu veelgi kõrgem olema.

Inglismaal ja Walesis ei ole avalikus kohas alasti viibimine keelatud, kuid inimesed peaksid meeles pidama, et nende käitumine ei tohi teistele ebamugavust põhjustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles