Üllatav seos rindade ja kohvi joomise vahel

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Rootsi teadlased avastasid, et rohke kohvi joomine teeb naiste rinnad väiksemaks. Uuringu peaonkoloog Helena Jernstroem otsis seost suurte rindade ja suurema rinnavähi riski vahel, kui komistas hoopiski kohvi ja rindade seosele.

Nimelt võivad need daamid, kes joovad kolm tassi kohvi päevas, vähendada sellega rinnavähi tekke tõenäosust. Rootsis läbiviidud uuringud (milles osales 270 naist) näitasid ka, et umbes pooled naistest kannavad geeni, mis paneb kohvi joomisel rinna kokku kuivama. «Nad muutuvad väiksemaks, kuid ei kao ära,» kinnitas Jernstroem. See on vähemalt kergendus.

Ta lisas: «Igaüks, kes arvab, et suudab ainuüksi rinnahoidja mõõtude järgi ära arvata, millised naised on kohvijoojad, pettub. Asi on selles, et rinnal on kaks mõõdet: korvi suurus ja ümbermõõt, nii et te ei saa arugi.»

Justkui kellegi arvamus takistaks kohvi nautimist. Tee seda, mis sulle meeldib! Ära lase ühiskonnal ega Rootsi teadlastel ennast morjendada. Rinnasuurus ei ole tähtis ja isegi kui oleks, siis kohv on ikka olulisem, vahendab Your Tango.

LOE KA: SEKSIKAD EMMED | Rippuvad rinnad ja lodev keha, aga seks on parem kui iial varem

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles