AASTAKÜMNED VALESID Rutiinne tervisekontroll paljastas mehele valusa tõe: ükski laps pole minu bioloogiline järeltulija

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avafoto on illustratiivne
Loo avafoto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Raske diagnoos on midagi, millega on äärmiselt keeruline toime tulla. Kuid kui miljonärist kolme lapse isa Richard Mason sai teada, et tal on tsüstiline fibroos, varises kogu tema maailm ühe päevaga kokku.

55-aastane Richard Mason on Suurbritannias edukas ärimees, kelle vara hinnatakse miljonitele. Ühel päeval, kui arst pani talle raske diagnoosi, selgus, et tema eksabikaasa Kate, kellega ta oli koos üle kahekümne aasta ja sai kolm last, valetas alatult kogu abielu aja.

Richardil ja Kate'il on koos kolm poega: Will ning kaksikud Ed ja Joel. Kui Will oli 23-aastane ja kaksikud 19-aastased, tegid Richard ja Kate raske otsuse oma abielu lahutada. Paarina nad omavahel ei toiminud, kuid said normaalselt läbi ja laste huvides jäid läbi käima. Nende sõnul oli see parim asi, mida nad oma suhtega teha said. Kuigi paar läks lahku üldiselt tülitsemata, ei mõistnud Richard naise motiivi, mis ajendas teda väga suuri summasid nõudma. «Me leppisime lahutades kokku, et teen ühekordse kuue miljoni euro suuruse makse, mis muu hulgas katab kõik laste erakoolide õppemaksud, kuid naine hakkas üha suuremaid summasid juurde soovima.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles