IMELINE ⟩ Printsess Madeleine jagas oma seni avaldamata pulmafotosid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Rootsi printsess Madeleine
Rootsi printsess Madeleine Foto: PPE/SIPA/Scanpix

Rootsi printsess Madeleine (40) jagas 10. pulma-aastapäeva puhul oma ametlikul Instagrami kontol kauneid ja ilusaid mälestusi täis pulmapilte.

8. juunil 2013. abiellus Rootsi printsess Madeleine Stockholmis Chris O'Neilliga (48). Oma armastuse liidu kümnendal aastapäeval jagab printsess mõningaid enda ja Chrisi jaoks olulisi fotosid, mis talle tema enda sõnul siiani alati naeratuse näole ja sooja tunde südamesse toovad. 

Pildipostituses on näha kaunist pruuti ja tema ema, kuninganna Silviat, loomulikult on fotomeenutus ka armastajapaarist endal. Ühele on jäädvustatud õrn pulmasuudlus, teisele paari üks esimesi tantse abikaasadena. 

Madeleine ja ärimees Chris O'Neill kohtusid 2010. aastal New Yorgis. Paar kihlus 2012. aasta oktoobris. Neil on kolm last: printsess Leonore (9), prints Nicolas (7) ja printsess Adrienne (5). Selle aasta märtsikuus andis aastaid Floridas elanud paar teada oma kavatsusest augustikuus tagasi Rootsi kolida. Perekond asub elama Stockholmi Östermalmi samasse majja, kus Madeleine enne Ameerikasse kolimist elas. Madeleine’i lapsed jätkavad kooliteed Rootsis. Nende Rootsi naasmise põhjus on soov olla rohkem koos Madeleine'i perekonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles