Måneskini Damiano pikaajaline suhe lõppes suure skandaaliga: mingisugust petmist pole olnud

Naine
Copy
Damiano David enda pikaaegse kallima Giorgia Soleriga.
Damiano David enda pikaaegse kallima Giorgia Soleriga. Foto: Kuvatõmmis Youtubest / @TOP HUMANS

Eile hilisõhtul ilmus sotsiaalmeediasse video, kus oli näha Måneskini solisti Damiano Davidit blondi kaunitariga suudlemas. Mõne tunni eest jagas rokkstaar fännidele selgitusi ja sõnas, et tema kuus aastat kestnud suhe Giorgia Soleriga on lõppenud.

Kõmuline suudlus leidis aset Rooma technoklubis, kus Måneskini bassist Victoria De Angelis oli samal õhtul DJ kingades. De Angelisega oli kaasas tema parim sõbranna Martina Taglienti, kes veedab ka muul ajal küllalt sageli bändiliikmetega aega. Samal õhtul jäi ta koos Damianoga kaamerasilma ette, kui noored tantsupõrandal suudlust jagasid.

Tiktokki postitatud video ajas Måneskini fännid marru, sest avalikkusele teadaolevalt oli Damiano siiani koos enda pikaaegse kallima, kirjaniku Giorgia Soleriga. Täna hommikul purustas David vaikuse ja vabandas fännide ees, keda juhtum raputanud oli.

«Mul on väga kahju, et see video välja tuli,» sõnas Damiano enda Instagrami kontol. «Me ei tahtnud, et see olukord nii eskaleeruks ja see on minu viga. Läksime Giorgiaga mõni päev tagasi lahku ja mingisugust petmist pole olnud. Ma loodan, et see olukord ei mõjuta avalikkuse arvamust Giorgiast ning palume praegu meie privaatsust austada.»

Damiano ja Giorgia suhe sai alguse aastal 2017 ja kestis 2023. aasta juunikuuni. Ajast, mil Måneskin saavutas ülemaailmse edu, on bändi fännid paarile kaasa elanud. 27-aastane Soleri on kirjanik, suunamudija ja modell, kelle südameasi on võidelda naiste õiguste eest. Paaril oli kolm varjupaigast võetud kassi: Legolas, Bidet ja Ziggy Stardust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles