Amanda Seyfried: soovin, et oleksin vähem alasti ekraanil olnud

Naine
Copy
Foto: Matt Petit/Capital Pictures/Scanpix

Näitleja Amanda Seyfried tunnistas, et teda on karjääri jooksul ära kasutatud ja ta soovib, et oleks ekraanil olnud vähem alasti. Ta on tuntud oma rollide poolest filmides «Õelad tüdrukud», «Hüljatud», «Mamma Mia!» ja «Mank». Kuid see pole ainuke asi, mida 37-aastane Seyfried kahetseb.

«Ma püüan ikka veel leida oma häält ja jääda endale kindlaks. Arvan, et mind kasutati ära, ja ma kahetsen, et lasin teatud inimestel kauem oma tööelus olla, kui nad oleksid pidanud.» Seyfried pälvis rahvusvahelise tähelepanu juba teismelisena, kui ta mängis kultusklassikaks saanud komöödias «Õelad tüdrukud» («Mean Girls»). Nüüd, umbes 19 aastat hiljem on tal seljataga kümneid tele- ja filmirolle.

Vasakult: Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Rachel McAdams ja Lacey Chabert 2004. aasta komöödias «Õelad tüdrukud».
Vasakult: Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Rachel McAdams ja Lacey Chabert 2004. aasta komöödias «Õelad tüdrukud». Foto: AP Photo/Paramount Pictures, Michael Gibson/Scanpix

«Karjääri jooksul on mul olnud mitmeid hetki, kus ma tunnen totaalset kahetsust. Ma soovin, et ma saaksin «Hüljatud» täiesti uuesti teha, sest minu live-laulmisest on mul siiani õudusunenäod.» Tema sõnul oli ta hääl tollal nõrk ja ta on sellest ajast peale selle kallal kõvasti töötanud.

Samuti kannatas ta enda sõnul välja kummalisi inimesi ja neid, kes ei pidanud tema parimaid huve silmas. «Karjäärimaailmas teeb see asjad hullemaks, sest sa oled nendega seotud äriliselt. Talusin teatud suhteid liiga kaua. Tehtud filme ma ei kahetse, sest kõik on läinud nii, nagu minema peab, ja ma olen tänulik saadud võimaluste eest. Soovin vist ka, et oleksin olnud vähem alasti,» ütles ta Newsweekile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles