VIDEO ⟩ Kim Kardashian näitab, millised ta juuksed päriselt välja näevad

Naine
Copy
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashian näitas TikTokis, millised ta juuksed päriselt välja näevad. Koos tütre Northiga filmitud klipis on 42-aastase Kardashiani juuksed talle mitteomaselt lohakas krunnis.

Ta kannab minimaalselt meiki ja ülisuurt musta T-särki, kui koos 15. juunil kümneaastaseks saava tütrega vannitoas mässab. Kotkasilmaga fännid märkasid, et kui Kardashian pea küljele pööras, siis paistsid ta kõrvade kohal hõrenevad laigud.

@kimandnorth

hair time

♬ original sound - <3

Üks neist jagas Redditis ekraanipilti koos kirjaga: «Kimi juuksed on tõelises hädas.»

Teine lisas: «Seda on päriselt näha, kust need hõrenevad.»

Fännid nägid Kardashiani rikutud juukseid ka jaanuaris TikTokis, kui ta tantsis Mariah Careyga, juuksed tihedas krunnis.

@kimandnorth

It’s a wrap! But never for us!

♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

Inimesed on kahtlustanud, et asi on selles, kui Kardashian vahetas Met Gala jaoks musta juuksevärvi plaatinablondi vastu. Ta sai mullu mais toimunud Met Gala jaoks blondiks 15 tunniga.

Kim Kardashian mullu mais Met Galal.
Kim Kardashian mullu mais Met Galal. Foto: ANGELA WEISS/AFP/Scanpix

Telenäo puhul on korduvalt spekuleeritud, et ta on süstinud huuli suuremaks ning käinud nina- ja näooperatsioonil. Kardashian on neid väiteid ümber lükanud ja öelnud, et ta on kasutanud vaid Botoxit. Ühe intervjuu ajal küsiti temalt, kas ta on lasknud endaga midagi teha. «Natuke Botoxit,» ütles Kardashian kulmude vahele osutades. Ta rõhutas, et pole lasknud teha täitesüste huultesse ja põskedesse.

«Mul pole kunagi olnud ripsmepikendusigi. Ma ei ole endaga kunagi midagi teinud. Mul on täna natuke ripsmetušši peal. Ma ei ole kunagi lasknud midagi põskedesse süstida. Ma ei ole kunagi huuli süstida lasknud.»

Kim avaldas ühes «Kardashianide» esimese hooaja osas, et kasutab Botoxit. Ta tegi seda esimest korda 2010. aastal, kui ta oli 29-aastane, ning loobus protseduurist, kui tema nahal tekkis kehv reaktsioon.

Kuid ühes hilisemas episoodis ütles Kardashian: «Jumal tänatud Botoxi eest», kui ta arutles advokaadiks õppimise stressi üle. Kardashian eitas ka tagumikuimplantaate pikalt, kuid lõpuks tunnistas, et lasi tagumikku täiustada – tegu olnud kortisoonisüstidega, et ravida nahahaigust, vahendab The Sun.

Kim Kardashian 6. mail 2023.
Kim Kardashian 6. mail 2023. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles