VIDEO ⟩ Taylor Swift neelas keset kontserti laval putuka alla

Naine
Copy
Foto: SARAH YENESEL/EPA/Scanpix

Praegu tuuritava Taylor Swifti pühapäevasel kontserdil oli ootamatu külaline, kes lõpetas laulja kurgus. Nimelt neelas ta laulmise ajal kogemata alla putuka.

Kontserdikülastajad nägid, kuidas 33-aastane popstaar esinemise ajal järsku publikule selja keeras ja köhima hakkas. Sellal kui rahvas imestas, suutis Swift end kokku võtta ja avaldas: «Ma neelasin prussaka alla. Ma väga vabandan.»

Rahvas naeris, kui Swift oma kurgualust puudutas ja ütles: «Oi kui maitsev. Kas on mõtet loota, et te ei ei näinud juhtunut? Kõik on korras. Ma neelasin selle alla. Proovin mitte rohkem seda teha. Kuigi seda juhtub veel. Siin on nii palju putukaid, mingi tuhat.»

Kontsert toimus Chicagos ja Swift jätkab tuuri Detroidis. Mida Chicago uljas putukas tõenäoliselt ei teadnud, on see, et tal oli tegelikult võimalus kohtuda muusikamaailma tänavuse teise rikkaima naisega, keda edestab vaid Rihanna.

See pole ainus pikantne lugu, mis Swiftil käsiloleva «Eras» tuuri raames juhtunud on. Nimelt tabas üht Taylor Swifti fänni pärast kontserti vaimselt kirgastav hetk, kuidas alustada ettevõtlusega. Ta otsustas müüa digitaalse e-kaubanduse platvormil Depop kontaktläätsesid, mida ta kandis Swifti kontserdil. Digitaalsel turuplatsil olevas kuulutuses selgitati, et kontaktläätsed on kasutatud, kuid suurepärases seisukorras.

VAATA KA: EKSPERIMENT 〉 Pead, tiivad ja koivad! Millised putukad viivad keele alla ning mis elajad kurku kinni jäävad?

Swift läks hiljaaegu lahku oma pikaaegsest kallimast Joe Alwynist, kellega ta oli paar alates 2016. aastast. Lahku mindi märtsis ja teadaolevalt ilma draamata ja sõpradeks jäädes. Hiljuti levinud kõlakate järgi semmis Swift ansambli 1975 laulja Matty Healyga, keda on ka turneel Swiftile kaasa elamas nähtud. Nad olid aastaid tagasi põgusalt kurameerinud, kuid tol ajal olnud ajastus vale. Kuid esmaspäeval andis lähedane allikas teada, et seegi suhe on karil. «Nad lihtsalt lõbutsesid, see polnud kunagi tõsine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles