ROHELISEM ORGASM Ootamatu viis, kuidas naised masturbeerides keskkonda rikuvad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Jah, isegi masturbatsioonil on mõju keskkonnale. Dušiotsik on väga populaarne masturbeerimisvahend naiste hulgas. Kuid paraku on selle tagajärg, et igal aastal läheb sel viisil 300 miljonit liitrit vett raisku, kirjutab Metro.

Mis on veel vead, mida naised masturbeerimisel teevad?

1. Tunned süütunnet

Usu või mitte, kuid väga paljudele naistele on maast madalast õpetatud, et masturbeerimine on patt ja selliseid asju ei tohiks teha. Tegelikult pole masturbeerimises midagi halba! Kui oled süütundest vabanenud, saad seda tegevust tõeliselt nautida ja võid saada selliseid orgasme, mida sa pole eales kogenud.

2. Kipud kiirustama

Naiste tüüpiline viga on see, et nad tahavad kiiresti tippu jõuda. Sageli arvatakse, et kui naine kogeb naudinguid üksi, peaks see kõik vähem aega võtma. Kuid kuhu sul kiiret on? Lõdvestu ja võta enda jaoks aega!

3. Mõtled oma järgmisele sammule

Naised kipuvad mõnikord masturbeerimist käsitlema kui ülesannet. Nad püüavad sellega ühele poole saada, et siis järgmiste toimingutega edasi minna. Masturbeerimine on siiski nauding, mille puhul ei tohiks aega mõõta. Keskendu lihtsalt oma meeleolule ja naudi aega iseendaga.

4. Kasutad juba aastaid samu sekslelusid

Naised, ärge kartke eksperimenteerida. Vana hea vibraator on kindlasti turvaline valik, kuid kui sa ei proovi, ei saa sa kunagi teada, millist naudingut teist tüüpi sekslelud pakuvad. Ka sinu seksuaalsed vajadused muutuvad aja jooksul, mistõttu on sekslelude kogu täiendamine sama elementaarne kui uute toitude proovimine.

5. Ei kasuta libestit

Kuivalt nühkimine ei paku naudingut, mistõttu peaks iga naine hoolitsema selle eest, et ta oleks sealt altpoolt võimalikult märg. Kui sul ei õnnestu loomulikul teel märjaks muutuda, siis ära heida meelt – osta libesti. Miski ei tohiks takistada sul rõõmu tundmast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles