Margit Jõgger: abielu võrdub minu jaoks surmaga!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Jõgger.
Margit Jõgger. Foto: SCANPIX

Telesarja «Eesti tippmodell» halastamatu žüriiliige, modelliärinaine Margit Jõgger (45) ütles Kroonikale antud intervjuus, et abielu võrdub tema jaoks surmaga - kõik lõpeb sellega ära, kõik!
 

«Ja see hirmutab. Miks ma pean midagi kellelegi kinnitama paberil - kui tahan inimesega koos olla, on see minu vaba tahe. Selleks ei pea sõitma autoga ümber linna ja tuututama, et sain sõrmuse sõrme! Samas, mitte keegi ei tuututa, et ma lahutasin! Siis oled lahutatud, nagu lesk,» selgitas Margit, kes ise ei olegi kunagi abielus olnud.

Margit rääkis intervjuus muu seas ka sellest, miks jooksevad nii paljud suhted tema hinnangul kraavi. «Inimene, kellega otsustad olla, ongi alati just see inimene, kes ta on sinuga kohtudes. Nii nagu ta käitub, selline ta ongi - forever.

Vahepeal nad võivad üritada natuke muutuda, aga kui suhe kujuneb permanentsemaks, tuleb seesama mees või naine, sama inimtüüp, kes ta on koguaeg olnud, kaarega tagasi - võib-olla kahe aasta pärast, kui suhe enam ei toimi - ja miks ei toimi? Sellepärast, et hakati alguses näitemängu mängima, aga lõpuks väsiti,» rääkis naine. 

Ta tõdes, et teist inimest ei tohi muuta ning soovitas, et kui on asju, mis ei sobi koos olles, võib ju alati sõber olla, ei pea koos elama. 

Loe Margit Jõggeri tegemistest ja suhetest pikemalt ajakirja Kroonika värskest numbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles