NAISE MURE ⟩ «Mu mees korrutab öösel unes teise naise nime, seega otsustasin neid jälitada.»

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Unes rääkimine on unehäire, mis võib varieeruda suvalisest pomisemisest sisuka monoloogini. Ühe naise jaoks ei löönud häirekella aga mitte niivõrd see, et tema mees unes rääkis, vaid see, mida ta rääkis. Mures naine avaldas, et tema mees kordab sageli unes teise naise nime.

Probleem sai alguse, kui kolmekümnendates naine hakkas tähele panema, et tema mees pomiseb midagi unes. See avaldus sageli siis, kui mees oli väsinud. Enamasti jutustas ta enda päevastest tegemistest, näiteks laste vannitamisest ja toitmisest. Päevadel, mil lastega tegeles rohkem naine, olid mehe öised vestlused kalapüügist, tema autost ja tööst, kuid ühtäkki hakkas tema vestlustesse siginema ka üks naine. Mees alguses vaid korrutas naise nime, kuid varsti hakkas teda unes ka magama ja duši alla kutsuma.

Koduse detektiivitöö tulemusena sai mehe abikaasa teada, et kõnealune naine elab nende naabruskonnas ning mees tunnebki teda. Mehe töö kestab enamasti kella neljani õhtul, mille järel käib ta lastega mänguväljakul, kus käib ka too naine. Mehe abikaasa oli sellest varemgi teadlik, kuid oli veendunud, et neil on sõbralikud suhted. «Ma pole kunagi näinud, et seal oleks midagi peale sõpruse,» tõdes mehe abikaasa.

Kuigi pealtnäha paistis kõik korras olevat, tekitasid abikaasa öised vestlused naises kahtlusi ja ta otsustas asja edasi uurida. Järgmine kord, kui naine meest unes rääkimas kuulis, äratas ta mehe üles ja päris rahulikult nime kohta aru. Selle peale läks mees marru ning sõnas, et tema meelest on uskumatu, et naine sellises asjas probleemi näeb. Mees tunnistas, et ta tõesti suhtleb tolle naisega ja ei kavatse suhtlust lõpetada.

Naine hindas tema ausust, kuid otsustas asjas lõplikult ise selgusele jõuda. Ta tuli töölt varem ära, et jõuda koju selleks ajaks, kui mees tavaliselt teise naisega mänguväljakul aega veedab. Mänguväljakule jõudes valitses seal aga tühjus. Naine otsustas seejärel mööda sõita mehe naistuttava kodust ja korraks sisse põigata. Seal sai naine enda kahtlustele kinnituse: selle asemel, et lapsi hoida, istus tema mees naabrinaisega mullivannis.

Küsimuse peale, kus on lapsed, vastas ta vaid, et viis nad ema juurde. Naine sõnas selle peale, et siis on mehel täpselt nii kaua aega, et enda kompsud kodust kokku korjata ja lahkuda. Mees üritas suhteid siluda, öeldes, et tegu oli vaid sõprusega, kuid naine ei jäänud teda uskuma ja nad lahutasid, vahendab YourTango.

Abielu põhineb aususel, piiridel ja lojaalsusel. On ütlematagi selge, et mees varjas abikaasa eest oma tegusid ja seda tõenäoliselt arusaadavatel põhjustel. Ebaaususele rajatud suhe ei saa kunagi tõeliselt edukas olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles