Lana Del Rey esitas fännidele kontserdil kummalise palve

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Popstaar Lana Del Reyl on kombeks enda kontsertide ajal e-sigaretti tõmmata, kuid hiljutisel kontserdil Brasiilias jäi naise õnn suitsetamisest üürikeseks. Esimesest korda pika karjääri jooksul kaotas lauljatar enda e-sigareti publiku sekka.

Armastatud lauljatar astus üles Rio De Janeiros toimunud MITA festivalil, mis oli ühtlasi tema esimene avalik esinemine peale 2019. aastat. Vahepeal kasvatas naine oma tütart Clementine’i ja kirjutas uut muusikat. Lana Del Rey nägi üle pika aja rahva ette astudes jalustrabav välja – ta kandis lillat šifoonkleiti ja Marilyn Monroest inspireeritud blondi parukat, vahendab Daily Star.

Kontsert läks plaanipäraselt, kuni Lana avastas ehmatusega, et tema e-sigarett on ilmselt publikusse lennanud. Loo «Normal F***ing Rockwell» ajal muutus naine juba kärsituks ja otsustas fännidelt uurida, kas keegi neist on tema e-sigaretti näinud. Kuna ka ükski fänn ei suutnud seda lava pealt üles leida, hakati ringi vaatama saalis.

Üks fänn leidiski 37-aastase lauljatari kalli vara üles, ent paraku see temani tagasi ei jõudnud. Naine oli õhinaga lauldes e-sigareti saali teise otsa lennutanud, kuhu see ka jäi.

Lana Del Rey kannab e-sigaretti endaga sageli kaasas ja tema produtsent Jack Antonoff on öelnud, et Lana loos «White Dress» võib teda isegi seda tõmbamas kuulda.

Sellel aastal esineb harva kontserte andev lauljatar veel Glastonburys, astudes seal üles koos Sir Elton Johni, Arctic Monkeys’ ja Guns N’ Rosesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles