Rakveres sõitis auto 13-aastasele lapsele otsa. Juht põgenes sündmuskohalt

Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy
Foto: Shutterstock

Teisipäeva õhtul kella 20.30 paiku sai politsei teate, et paar tundi varem oli sattunud 13-aastane laps liiklusõnnetusse.

Esialgsetel andmetel keeras 13-aastane poiss Rakveres Pikalt tänavalt Kooli tänavale, nägi seal liikunud sõiduautot ja ehmus. Seepeale hüppas poiss kokkupõrke vältimiseks jalgrattalt maha. Kuigi ta sai kergemaid vigastusi, polnud vaja talle arstiabi kutsuda. Sõiduauto sõitis sündmuskohalt minema, kontrollimata kas lapsega on kõik korras.

Juhtumi teemal võttis Facebookis sõna poisi ema ja palus autojuhil kiiremas korras temaga ühendust võtta. Naise sõnul oli tema pojale otsa sõidetud tumedat värvi Toyotaga. «See, et laps püsti tõusis, ei tähenda, et võid ära sõita,» sõnas poisi ema ühismeedias.

Postitust kommenteeris veel üks lapsevanem, kelle tütrega oli samuti Pikal tänaval sarnane õnnetus juhtunud. «Ma arvan, et too autojuht isegi ei märganud, et ratta vastu sõitis,» rääkis naine, lisades, et tema tütar siiani väldib üksi liigeldes seda tänavat.

Ka Postimees võttis poisi emaga ühendust ja tänase seisuga on poisiga kõik korras, kui arvata välja mõned marrastused ja verevalumid. «Kui juht oleks peatunud ja rääkinud, poleks ka seda postitust olnud. Aga tuimalt edasi sõita pole okei,» rääkis naine Postimehele. Õnnetuse kõik täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles