KIIRE JA LIHTNE ⟩ Nende kolme nipiga saad suveks tselluliidist vabaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kätte on jõudmas päikselised suveilmad, millega kaasneb ka suvisem ja napim riietus. Selleks, et nahk püsiks suvel sile ja särav, saab omalt poolt palju ära teha. Toome teieni kolm lihtsat nippi, kuidas nähtavast tselluliidist kiirelt lahti saada.

Niisuta nahka pidevalt

Igapäevaselt nahka niisutada on ülimalt oluline. Kuiv ja kestendav nahk muutub ajapikku lõdvemaks ja suurendab nahaprobleemide tekkimise tõenäosust. Niisutajad muudavad naha ajutiselt elastsemaks ja säravamaks, pikas perspektiivis aitab kvaliteetne niisutaja aga nahal kauem noor ja sile välja näha. Seega ei tasu niisutavate kreemidega koonerdada!

Leia endale meeldiv tooniv nahahooldustoode

Ebaühtlase naha ühtlustamiseks on soovituslik kasutada toonivat kehakreemi. Sellistes kreemides olevad koostisosad aitavad pinguldada nahka ja kiirendada vereringet. Näiteks on kofeiin toonivates kreemides populaarne koostisosa, kuna see muudab naha silmnähtavalt elastsemaks. Proovida võib ka retinooli ja glükoolhapet, kui soovida kiiremini nähtavat tulemust saavutada, kuid neid tuleb alati kasutada koos kehalosjoonide ja -kreemidega, et nahk kahjustada ei saaks.

Isepruunistajad

Paljud kuulsused, kes soovivad punasel vaibal särada, kasutavad isepruunistajaid, sest need aitavad heledal nahal silma paistvaid ebatäiuseid peita. Pruunim jume jätab mulje, nagu oleksid tulnud just pikalt soojamaareisilt. Siiski tuleks kasutada ka isepruunistajat koos kehakreemiga veelgi parema tulemuse saavutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles