Jumestamine teeb vanemaks. Tihti see tõesti nii on – värske, puhanud ja puhas nägu on kõige noorem. Aga kusagil vanuses 40+ hakkab nahk kaotama pigmente ning ainult loodusele enam loota ei saa. Kõige noorem ja kütkestavam versioon endast oled sa siis, kui targalt natukene kosmeetikamaailma abi kasutad. Kuid seda tuleb tõesõna teha väga nutikalt!

Perfektne jumestus võib küll piltide peale hea välja näha, aga elus mõjub see ebaloomulikult täiuslikuna. Niisiis - joonista oma huuled millimeetri täpsusega välja ning võime garanteerida - näed välja vanem kui tegelikult oled. Kes poleks näinud kuidas vaid teismelisest kaunitarist sel moel kolmekümnendate naine saab? Ja kui sa oled juba naine, siis arvesta, sinust saab sellise jumestuse toel efektne ja hoolitsetud vanem daam.

Vanaks teevad:

Kasuta huuletooni, mis ei sobi sinu naha ega silmadega. Otsekohe närtsib jume ja kustub silmade sära. 

Kasuta päevasel ajal tooni, mis mõjub liiga tumeda või eredana. Arvesta, et päikesevalgus võimendab kontraste ja värvide intensiivsust. 

Teravalt nähtav kontuur. Kuskil 80ndate lõpus olid moes meigiõudused, kus raju rant huult raamis. Ka täna on mõned noored, kes kontuuri hajutamises vaid pool tööd ära teha viitsivad ja end seeläbi üsna eakaks muudavad.

Milline jumestus muudab 10 aastat nooremaks? Need trikid on täiesti olemas, testitud ja töötavad tõepoolest, aga paljud teevad täpselt vastupidi. Loe edasi - saad teada!

Kommentaarid
Copy