SIIANI ARUSAAMATU ⟩ Politsei tulistas emale abi kutsunud 11-aastast poissi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ameerika Ühendriikides Mississippi osariigis tulistas politseinik abi kutsunud 11-aastast poissi tema enda kodus. Tänaseks on vigastatud nooruk haiglast välja saanud ja tema ema oli nõus meediale loo ära rääkima.

Poiss, kelle nimi on Aderrien Murry, helistas politseisse oma ema Nakala Murry palvel. Naine rääkis CNN-ile, et samal öösel, kui tema poega tulistati, saabus kell 4 raevununa koju tema teise lapse isa. Murry kartis oma turvalisuse pärast ja lasi Aderrienil 911 helistada.

Kui politsei saabus, astus ta välisuksele, relv käes, ja palus majas olijatel välja tulla. Ema sõnul tulistati tema poega kohe, kui too koridorist maja ette astus. «Mulle jääb mõistmatuks, miks politsei seda tegi. Sama politseinik käskis tal majast välja tulla. Aderrien tegi seda ja teda tulistati.» Ka poeg küsis korduvalt, miks teda tulistati ja mida ta valesti tegi, kuid ei saanud ühtegi vastust.

«Indianola politseijaoskonna ametnik tulistas Aderrienit rindu laupäeva varahommikul,» sõnas poisi ema Nakala Murry CNN-ile. CNN-i artikli kohaselt ei ole politseiniku kehakaamera salvestust veel avalikustatud ja advokaadi taotlus kehakaamera salvestiste saamiseks lükati tagasi käimasoleva uurimise tõttu. Indianola politseijaoskonna teatel oli juhtunuga seotud ohvitser Greg Capers. Aderrien Murry perekond nõuab nüüd ametniku vallandamist ja tulistamises süüdistuse esitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles