PILK PEALE 8 kõige hullemat viga, mida kohtingul teha

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Deitimine võib olla sinu elu kõige lõbusam aeg... või kõige hullem! Tärkav armumine on nii naljakas. Me oleme nii kiindunud sellesse inimesse, kes meile meeldima hakkas, et teeme rumalaid vigu, mis võivad suhte maksma minna. Mõned vead on andestatavad, võib-olla isegi naljakad, teised mitte nii väga! Allpool on kirjas kaheksa kõige hullemat deitimisviga.

1. Klammerdumine

Pole midagi ärritavamat, kui klammerduv inimene tutvuse algfaasis. Tule mõistusele, teine pole inimene pole veel sinu oma. Lõdvestu ja õpi teist tundma, mitte ära muretse, et keegi tuleb ja varastab ta ära.

2. Rahaga eputamine

Kedagi ei huvita (erandeid muidugi on), et sulle pole raske mitusada eurot ühe õhtuga laiaks lüüa. Lõpeta rahakoti vilgutamine, nagu sa saaksid osta ära selle inimese, kellega koos viibid.

3. Teesklemine

Ära ole keegi, kes sa ei ole. Sulle pole vaja, et inimene armuks sellesse, kelleks ta sind peab. Niimoodi rajad sa suhte valele ning see pole eluterve. Kui ta ei suuda sind aktsepteerida sellisena, nagu sa oled, siis teil pole vaja koos olla.

4. Eksidest pajatamine

Uskumatu, et inimesed arvavad, et nende praegune kohtingukaaslane tahab kuulda tema varasematest suhetest.

5. Liiga vara avameelitsemine

Aja jooksul on suhetes vaja rääkida tõsisematest asjadest. Kui sa loodad selle inimesega kogu ülejäänud elu veeta, peab ta teadma sinu soove, mida sa tahad elus, võib-olla ka mõningaid tõsiseid asju, mis on sinu minevikus juhtunud, see on täiesti arusaadav. Kuid kindlasti ei pea ta neist asjadest kuulma kohe! Ei ole mõtet tuua raskeid asju üles – teie suhe pole veel piisavalt tugev, et sellega toime tulla, ja sureb ära enne, kui sellele on antud võimalus õitseda.

6. Liigne näperdamine

Mees, kes kipub esimesel kohtingul agaralt käperdama, soovib vaid seksi. Kui sa oled huvitatud rohkemast kui üheöösuhtest, siis põgene.

7. Lakkamatu iseendast vadistamine

Veel üks viga, mis kiiresti lõpetab tärkava suhte, on liiga palju endast rääkimine.

8. Rändavad silmad

Arusaadav, et mehed hindavad naiste ilu, aga kui sa oled kohtingul kauni naisega, siis hoia oma silmad temal! Ära lase oma silmadel rännata ettekandjale, kes just sinust möödus. Sama kehtib mõistagi ka naiste kohta. Austa oma kaaslast.

Allikas: allwomenstalk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles